Χρήστος Βασιλόπουλος: Πριν χωρίσω συμβουλεύτηκα τον Θανάση Ευθυμιάδη, είναι μέντορας

Χρήστος Βασιλόπουλος: Πριν χωρίσω συμβουλεύτηκα τον Θανάση Ευθυμιάδη, είναι μέντορας

Όλα τα στάδια της σχέσης μου με την πρώην γυναίκα μου πέρασαν από κάποιο θέμα συζήτησης μαζί του, πρόσθεσε

vasilopoylos_eythimiadis
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Θανάση Ευθυμιάδη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ηθοποιός ανέφερε ότι έχει χωρίσει εδώ και 2 χρόνια με τη σύζυγό του, κάτι για το οποίο είχε συμβουλευτεί τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0m55pxq7di9)

Στο απόσπασμα που παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης το «Happy Day» ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Συμβουλεύτηκα απόλυτα τον Θανάση Ευθυμιάδη πριν πάρω αυτή την απόφαση. Όλα τα στάδια της σχέσης μου με την πρώην γυναίκα μου και μητέρα του παιδιού μου, πέρασαν από κάποιο θέμα συζήτησης με τον Θανάση, οπότε ναι τα ξέρει όλα. Είναι μέντορας».

Όσο για το αν ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Απόλυτα συμφωνώ… είναι κάτι που ήθελες να διαρκέσει και να μην διαρκέσει, να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες. Να σκέφτεσαι κάτι άλλο και να βγήκε κάτι άλλο, είναι μια απώλεια. Κανείς δεν είναι με κάποιον για να χωρίσει. Οπότε είναι ένας μικρός θάνατος».



Ειδήσεις σήμερα:

Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών - Οι Παριζιάνοι 4-1 την Μπαρτσελόνα, οι Γερμανοί 4-2 την Ατλέτικο - Δείτε γκολ

Το δίλημμα του Τζέιμς μετά το ναυάγιο του πατέρα του και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι, είπε ο Κασσελάκης και αποκάλυψε τι... προφήτευσε γι' αυτόν ο Άγιος Τσαλίκης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης