Το σακί του Βλάχου και οι μνηστήρες της Eurovision

Το σακί του Βλάχου και οι μνηστήρες της Eurovision

Πάντα κάποιος θα βρεθεί να συζητιέται μέχρι φυσικά να έρθει ο επόμενος

panos-vlaxos-tv
Εξαιρετικός ηθοποιός. Και δεν στέκομαι στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», όπου οι απαιτήσεις δεν ήταν υψηλές. Στο θέατρο, ο Πάνος Βλάχος αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο ατέρμονο και εν εξελίξει. Και στις «17 κλωστές» είναι ένας πρωταγωνιστής που αποδεικνύει ότι δουλεύει πολύ, είναι αφοσιωμένος και έχει μεταμορφωθεί. Η φράση του για τον περιβόητο σάκο ήταν άστοχη. Και στο δημόσιο λόγο επικίνδυνη. Ωστόσο αυτό δεν αποδεικνύεται σε σύγκριση με το τι έχουν πει ή έχουν κάνει οι άνθρωποι των οποίων τα ονόματα ενεπλάκησαν στην ιστορία αυτή. Από μόνο του όλο αυτό, στον δημόσιο λόγο είναι άκρως άστοχο. Και ούτε κατά διάνοια δεν είναι χιουμοριστικό. Μην φτάσουμε σε σημείο να ξεχάσουμε και τα αυτονόητα… Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει συγγνώμη, να διορθώσει, να ανασκευάσει. Ο,τι αποφασίσει. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο ταλέντο του. Επιμένω.

Θανάσης Αλευράς, Ελενα Παπαρίζου, Ζερόμ Καλουτά και Φώτης Σεργουλόπουλος είναι τέσσερα ονόματα μεταξύ άλλων, που συζητιούνται στην ΕΡΤ για να αναλάβουν την παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision τα βράδια των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, αλλά μέχρι στιγμής ο πλέον διακαής πόθος είναι η Ελενάρα. Θα δούμε…
paparizou
Φιλική συμβουλή: αν μπήκατε στην τηλεόραση πρόσφατα, πολύ πρόσφατα, μην κουνάτε δάχτυλο σε παρουσιάστριες που έχουν κάνει χιλιόμετρα σε όλες τις ζώνες… Δεν είναι ωραίο. Τουλάχιστον. Ξέρουν γιατί και πώς εκείνες.

Οι απόψεις των Νίκου Αναδιώτη και Θάνου Τζάνη είναι τουλάχιστον αναχρονιστικές. Ο πρώτος μάλιστα, τον οποίο γνωρίσαμε στην σόουμπιζ και στα ριάλιτι, δεν θεωρούμε ότι είναι σε θέση να πει αν είναι η αγάπη αμαρτία. Προσπερνάμε. Για πάντα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz3014we7qr5)

Μετά την αποτυχία των «Πανθέων» και το υψηλό κόστος που πλήρωσε ο ΣΚΑΪ ας μην περιμένουμε τέτοια μυθοπλασία του χρόνου. Μπορεί και καθόλου. Ο σταθμός πάντως διατηρεί τα δικαιώματα του «Μονομάχου». Αν και δε σημαίνει κάτι αυτό. Μια χαρά μπορεί να τα κρατήσει και στο συρτάρι…

πανθεοιθ

Κλειδί στο μεταγραφικό παζάρι που όχι απλά άρχισε, αλλά οργιάζει κιόλας, ο Νίκος Μουτσινάς. Λογικά σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Πρεμιέρα για τα «Just the two of us» το Σάββατο και φυσικά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου… Θανάση Πάτρα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα.

Η Βίκυ Καγιά πάντως, θα ήταν ωραία στη παρουσίαση ενός ωραίου και νέου ριάλιτι στον ΑΝΤ1…

Και στον ΣΚΑΪ αναζητούν πρόσωπο για παρουσίαση άλλου ριάλιτι μετά το κάζο που έπαθε με το ανεκδιήγητο «I am a celebrity…»

Κουίζ: (Μην το διαβάζετε με το ζόρι όσοι δεν θέλετε. Μας πρήξατε. Γράψτε και πείτε εσείς ό,τι θέλετε). Ποιο στέλεχος ψυχαγωγίας αν και σχεδιάζει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν σύντομα θα ειδοποιηθεί να φτιάξει βαλίτσα;


Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα - Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής: Δεν είχαμε παραχωρήσει ποτέ σπίτι στον δολοφόνο, είχε απολυθεί και αποζημιωθεί πριν έναν χρόνο

Γέροντας Εφραίμ: Ο Κάρολος επικοινώνησε μαζί μου όταν διαγνώστηκε με καρκίνο

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα με πρόταση για συνέχεια στις κινητοποιήσεις και κάθοδο στην Αθήνα με τρακτέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης