Ο Κέβιν Σπέισι επανεμφανίζεται και επιτίθεται στο Netflix - Υπάρχει εξαιτίας μου, λέει ο ηθοποιός

Ο Κέβιν Σπέισι επανεμφανίζεται και επιτίθεται στο Netflix - Υπάρχει εξαιτίας μου, λέει ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον

spacey-netflix
Ο Κέβιν Σπέισι εξαφανίστηκε από την κινηματογραφική και τηλεοπτική σκηνή, όταν κατηγορήθηκε ότι διέπραξε σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανδρών μεταξύ των ετών 2001 και 2013. To δίκτυο Netflix, αμέσως όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού, τον είχε απολύσει από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «House of Cards»

Ο 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός αθωώθηκε τον περασμένο Ιούλιο του 2022 για όλες τις κατηγορίες.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, παρουσιαστή του Fox News που απολύθηκε επειδή ισχυρίστηκε ότι υπήρξε νοθεία ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020 μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ.
specey

Στη συνέντευξη, και οι δύο αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απολύθηκαν από τις αντίστοιχες πλατφόρμες τους: ο Κάρλσον από το Fox News και ο Σπέισι από το Netflix.

Όμως ο ηθοποιός ήθελε να στείλει αρκετά μηνύματα στην πλατφόρμα ροής και διαβεβαίωσε ότι κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή, ο Σπέισι είναι εκεί «κάπως».

Ο Σπέισι επιτέθηκε στη streaming υπηρεσία, λέγοντας αρχικά: «Είναι παράξενο που (το Netflix) αποφάσισε να διακόψει τη σχέση μαζί μου λόγω ισχυρισμών που τώρα έχουν αποδειχθεί ψευδείς».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην πλατφόρμα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία: Το Netflix υπάρχει εξαιτίας μου. Τους βάζω στον χάρτη και προσπαθούν να με θάψουν».
Κλείσιμο
kevin_spacey__2_1
Η αθώωση του Κέβιν Σπέισι
O Σπέισι είχε κριθεί αθώος τον περασμένο Ιούλιο, για τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής επαφής δίχως συναίνεση που αντιμετώπιζε από τέσσερις άνδρες. Οι ένορκοι έφτασαν σε ομόφωνη απόφαση μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων και μετά από 4,5 εβδομάδες που περιλάμβανε τις καταθέσεις των τεσσάρων εναγόντων και την απολογία του 64χρονου ηθοποιού.

Ο Κέβιν Σπέισι με σκεπτικό πρόσωπο άκουσε την πρόεδρο των ενόρκων να λέει εννέα φορές «αθώος». Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει στο εδώλιο καθώς άκουγε τις ετυμηγορίες. Στη συνέχεια αγκάλιασε τον διευθυντή και τη νομική του ομάδα, ακόμα δακρυσμένος, και ευχαρίστησε το προσωπικό του δικαστηρίου. Αυτή ήταν η ετυμηγορία που ήθελε και ήλπιζε εδώ και πολύ καιρό.

Ο ηθοποιός απέρριπτε τις κατηγορίες από την αρχή. Στη διήμερη απολογία του είχε υποστηρίξει για δύο από τους ενάγοντες πως η επαφή μαζί τους έγινε συναινετικά και για τους άλλους δύο ισχυρίστηκε είτε πως υπήρξε παρεξήγηση προθέσεων είτε ότι η κατηγορία συνιστούσε αποκύημα φαντασίας.
eOBZMGvKRUlnYLQ3ZWZXbq3VWBq
O ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Frank Underwood σε 65 επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «House of Cards» του Netflix
Η δήλωση που είχε κάνει το Netflix 
Ο Κέβιν Σπέισι απολύθηκε από τη σειρά του Netflix «House of Cards» μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Το δίκτυο είχε ανακοινώσει επίσης πως δεν θα παίξει την ταινία «Gore» με πρωταγωνιστή τον Σπέισι, βασισμένη στην ζωή του Αμερικανού συγγραφέα, Γκορ Βιντάλ.

Η επίσημη ανακοίνωση που είχε κάνει τότε το δίκτυο, ήταν η ακόλουθη: «Το Netflix δεν θα συμμετέχει στην περαιτέρω παραγωγή του House of Cards που θα συμπεριλαμβάνει και τον Κέβιν Σπέισι. Θα συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την MRC κατά την διάρκεια της διακοπής των γυρισμάτων για να αξιολογήσουμε την πορεία μας όσο αφορά την σειρά».

Η MRC με τη σειρά της είχε δηλώσει πως «αν και συνεχίζουμε την έρευνα πάνω στις σοβαρές αυτές κατηγορίες για την συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι στα γυρίσματα του House of Cards, o ίδιος έχει απομακρυνθεί από την σειρά. Η MRC σε συνεργασία με το Netflix θα ακολουθήσουν άλλη πορεία για την σειρά κατά την διάρκεια της διακοπής αυτής».


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Ο συγκινητικός επικήδειος και ο αποχαιρετισμός των μουσικών - «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, έδωσε αγάπη» (βίντεο)

Φατίχ Τερίμ, ένας θρύλος της Τουρκίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού - Διαβάστε το life story του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας, σύμφωνα με τον στρατό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης