Two and a Half Men: Δείτε πως είναι σήμερα ο σταρ της σειράς

Two and a Half Men: Δείτε πως είναι σήμερα ο σταρ της σειράς

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ως Τζέικ Χάρπερ στη διάσημη κωμική σειρά ήταν αρκετά διαφορετικός σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του

angus_t_jones
Το πρώην παιδί - σταρ, Άνγκους Τ. Τζόουνς, εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστος, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του, ενώ πήγε για μεσημεριανό γεύμα στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια, την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men», ο οποίος κάποτε ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός - παιδί, εμφανίστηκε με νέο κούρεμα και μούσι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εξόδου του.

Οι φωτογραφίες που αποκτήθηκαν αποκλειστικά από το Page Six δείχνουν τον 29χρονο Τζόουνς να φοράει ένα γκρι φούτερ, έναν γκρι σκούφο και ένα μαύρο σορτσάκι, ενώ κρατούσε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και έστελνε μηνύματα στο κινητό του.

Όταν ο Τζόουνς μπήκε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε το καπέλο του για να αποκαλύψει το ξυρισμένο κεφάλι του.

Ο ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ερμηνεία του ως Τζέικ Χάρπερ στην επιτυχημένη κωμική σειρά, «Two and a Half Men».
Ο Τζόουνς πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τσάρλι Σιν και τον Τζον Κράιερ στην κωμική σειρά των αρχών της δεκαετίας του 2000, η οποία διήρκεσε σχεδόν 10 χρόνια, πριν αποχωρήσει το 2012.

Ο ίδιος κέρδιζε περίπου 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο όταν αποχώρησε και έκτοτε έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αν βλέπετε το "Two and a Half Men", παρακαλώ σταματήστε να βλέπετε το "Two and a Half Men"», είχε πει ο ηθοποιός σε ένα βίντεο στο YouTube που αναρτήθηκε από το «Forerunner Chronicles», μια χριστιανική ομάδα, όταν αποχώρησε από τη σειρά.

Κλείσιμο
Στο 10λεπτο βίντεο, ο Τζόουνς είπε ότι είχε βρει τον Θεό και αποκάλεσε την κωμική σειρά «βρωμιά».

«Οι άνθρωποι λένε ότι είναι απλώς ψυχαγωγία. Κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της τηλεόρασης και τον εγκέφαλό σας και σας υπόσχομαι ότι θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση όσον αφορά την τηλεόραση, ειδικά με το τι παρακολουθείτε», είχε αναφέρει.

«Είμαι στο "Two and a Half Men" και δεν θέλω να είμαι σε αυτό. Σε παρακαλώ σταμάτα να το βλέπεις και να γεμίζεις το κεφάλι σου με βρωμιές. Οι άνθρωποι λένε ότι είναι απλώς ψυχαγωγία», είχε προσθέσει ο Τζόουνς.
two_and_a_half_men

Φαίνεται ότι ο Τζόουνς δεν μετάνιωσε για την απόφασή του, καθώς το 2014 βγήκε δημόσια για να μιλήσει και πάλι κατά της σειράς.

«[Η εκπομπή] διακωμωδούσε θέματα στον κόσμο μας που είναι πραγματικά προβλήματα για πολλούς ανθρώπους», δήλωσε στην Παγκόσμια Εκστρατεία Συγκομιδής της Εκκλησίας των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας. «Και ήμουν ένας πληρωμένος υποκριτής επειδή δεν ήμουν εντάξει με αυτό, αλλά εξακολουθούσα να το κάνω».

Δεν ήταν το μόνο μέλος του βασικού καστ που εγκατέλειψε τη σειρά πριν από το τέλος της το 2015.

Ο Σιν απολύθηκε από τη σειρά το 2011 λόγω «επικίνδυνα αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς» και «ασταθούς συμπεριφοράς», εκτός από τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τον δημιουργό της σειράς, Τσακ Λορ.

Τον αντικατέστησε ο Άστον Κούτσερ για τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε η τραγωδία με τον 3χρονο που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο: «Ήρθε στο Κέντρο Υγείας χωρίς αναπνοή»

Νέες ταυτότητες: Έτσι θα είναι η μπροστά και πίσω όψη – Ποια στοιχεία θα αναγράφουν

Άγιος Παντελεήμονας: Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς - Είχε ληστέψει 14χρονους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης