Σπίτι με το MEGA: Tι θα δούμε το βράδυ της Ανάστασης

Σπίτι με το MEGA: Tι θα δούμε το βράδυ της Ανάστασης

Απόψε στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου

Σπιτι_με_το_MEGA__12_
Δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις δυνάμεις και τις ξεχωριστές φωνές τους απόψε στις 22:20 και μας προσκαλούν στην πιο μεγάλη και φωτεινή γιορτή.

Ένα τόσο σημαντικό βράδυ, που οδηγεί από την κατάνυξη στην ψυχική ανάταση, δεν θα μπορούσαμε παρά να το περάσουμε στο πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης, στο «Σπίτι με το MEGA». Απόψε στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά, έμπειρη και ξεχωριστή οικοδέσποινα, υποδέχεται τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου, δύο ερμηνεύτριες με εντυπωσιακή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο και ιδιαίτερη σκηνική χημεία.

Η βραδιά, όπως είναι φυσικό, θα ξεκινήσει με πιο εσωστρεφή και ιδιαίτερα κομμάτια, πιστά στο κλίμα κατάνυξης των ημερών. Στη σκηνή θα βρεθεί και ο Βασίλης Σαλέας, συνοδεύοντας μοναδικά με το κλαρίνο του, το όργανο που ανέδειξε μέσα από την τεχνική και την ευαισθησία του.

Δείτε το τρέιλερ

Σπίτι με το Mega: Με την Γλυκερία και την Μ. Ασλανίδου | Μ. Σάββατο, 22:20 (trailer)

Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Λίγο μετά την Ανάσταση, όλα θα είναι φωτεινά και γιορτινά στο «Σπίτι με το MEGA», ακολουθώντας το πνεύμα της χαράς και της αιδιοδοξίας αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας.
glikeria-43
spiti-me-to-mega-235
Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου θα μας ξεσηκώσουν με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ δεν θα λείψουν τα πρωτότυπα ντουέτα. Άρωμα και ήχους της ελληνικής παράδοσης, από τη μία άκρη της χώρας μας ως την άλλη, θα φέρουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής. Στη βραδιά συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες.

Στη μεγάλη γιορτή, έρχονται μοιράζοντας ευχές και διασκεδάζοντας με την ψυχή τους: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA «Μεγάλη Εικόνα» Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης