Samsung Electronics Hellas & Epsilon Net: Ψηφιακός μετασχηματισμός στον χώρο των επιχειρήσεων

Samsung Electronics Hellas & Epsilon Net: Ψηφιακός μετασχηματισμός στον χώρο των επιχειρήσεων

Η Epsilon Net εμπιστεύεται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Samsung Electronics Hellas και προσφέρει μια λύση για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, η οποία λύνει τα χέρια σε χιλιάδες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε διαδικασία τεχνολογικής μετάβασης.

sams1A

Sponsored Content

Η τεχνολογική αλλαγή που συντελείται εδώ και λίγα χρόνια βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή της και αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Ο τομέας της εργασίας δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός των συστημάτων εργασίας είναι επιτακτική ανάγκη που δεν χωρά αναβολές.

Η Epsilon Net συμβάλλει στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του εργασιακού τομέα, παρέχοντας λύσεις τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η Epsilon Net προσφέρει ένα συνδυαστικό πακέτο τεχνολογίας, που ενσωματώνει την τεχνολογία software της Epsilon Net και hardware της Samsung (Galaxy Tab A9 και Knox Configure). Κύριος σκοπός της λύσης είναι η προσφορά ταχειών υπηρεσιών σε εργαζομένους και εργοδότες, επιτυγχάνοντας αποτελεσματικότητα στο μηχανισμό καταγραφής του χρόνου εργασίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

H cloud υπηρεσία Epsilon Smart Ergani εξασφαλίζει σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή μισθοδοσίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση ή το λογιστικό γραφείο που την εξυπηρετεί. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά καθώς με τη χρήση του Alert System, ενός συστήματος με άμεσα ενημερωτικά και προειδοποιητικά μηνύματα σε εργοδότη και εργαζόμενους για τις σημάνσεις της ψηφιακής κάρτας εργασίας, αποτρέπονται οι πιθανότητες σφάλματος. Παράλληλα, το app καθοδηγεί τον εργαζόμενο, τον οποίο ενημερώνει για τυχόν λανθασμένες ή ελλιπείς σημάνσεις της κάρτας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης