Χέιλι Μπίμπερ και Σελένα Γκόμεζ σε νέα κόντρα; - Η σπόντα της πρώτης και η απάντηση της τραγουδίστριας

Χέιλι Μπίμπερ και Σελένα Γκόμεζ σε νέα κόντρα; - Η σπόντα της πρώτης και η απάντηση της τραγουδίστριας

Η Χέιλι Μπίμπερ φέρεται να σχολίασε αρνητικά το σώμα της Γκόμεζ σε βίντεο στο TikTok

bieber_gomez_arthro
Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Μπίμπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, που πολλοί πίστεψαν ότι ήταν μια σπόντα για την Γκόμεζ.

Το βίντεο έδειχνε την Μπίμπερ να λέει: «Και δεν λέω ότι της άξιζε, αλλά ο χρόνος του Θεού είναι πάντα σωστός». Το συγκεκριμένο βίντεο διαγράφηκε γρήγορα, αλλά η TikToker @ellenacuario το κατέγραψε και ισχυρίστηκε ότι η Μπίμπερ σχολίαζε τις πρόσφατες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με μπικίνι.
@ellenacuario

That whole BALDWIN clan needs to go

♬ original sound - Your Funny Unni

Η Γκόμεζ έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με την εικόνα του σώματός της και την ψυχική της υγεία και έχει υπάρξει υπέρμαχος των υγιών συζητήσεων γύρω από το βάρος. Όταν οι φωτογραφίες της με μπικίνι έγιναν viral, κάποιοι υπέθεσαν ότι η Μπίμπερ έβαλε στόχο την Γκόμεζ.

Ωστόσο, η γυναίκα του πρώην συντρόφου της Γκόμεζ, Τζάστιν Μπίμπερ, το αρνήθηκε σε ένα σχόλιο στο δικό της TikTok, λέγοντας ότι το βίντεο ήταν κάτι που χρησιμοποίησαν για διασκέδαση κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς κοριτσιών.
Κλείσιμο
@ellenacuario

Replying to @selenagomez I have no chill🫠

♬ original sound - Your Funny Unni
Η Γκόμεζ ωστόσο απάντησε στην όλη κατάσταση με ένα σχόλιο στο TikTok της @ellenacuario, λέγοντας ότι προσπαθεί να παραμείνει θετική και να μην αφήσει την αρνητικότητα να την καταβάλει, τονίζοντας τη σημασία του να είμαστε ευγενικοί με όλους.
selena-32
Η τραγουδίστρια έλαβε αρκετά αρνητικά σχόλια για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της. Περισσότεροι όμως ήταν εκείνοι που υποστήριξαν την τραγουδίστρια. Η Γκόμεζ έλαβε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όσον αφορά στην Μπίμπερ, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι περνούσε από το μυαλό της όταν ανέβασε το βίντεο στο TikTok και αν είχε σκοπό να υπονομεύσει την Γκόμεζ. Όμως η κατάσταση ανέδειξε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το πόσο γρήγορα μπορούν να εξαπλωθούν οι φήμες και οι εικασίες.

H πρώην και η νυν
Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ έχουν μια περίπλοκη ιστορία όσον αφορά στη σχέση τους. Οι δύο γυναίκες έχουν συνδεθεί με τον Τζάστιν Μπίμπερ, με τον οποίο η Γκόμεζ έβγαινε για αρκετά χρόνια πριν τελικά παντρευτεί τη Χέιλι το 2018.

Παρά το δράμα που περιβάλλει την κοινή τους σχέση με τον τραγουδιστή, οι δύο γυναίκες έχουν μιλήσει και οι δύο δημόσια για τη σχέση τους και την υποστήριξη που έχουν η μία στην άλλη.
biber-43243
Πέρα από τα υποστηρικτικά σχόλια όμως, υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ των δύο γυναικών. Στις αρχές του 2020, η Γκόμεζ κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο «Lose You to Love Me», το οποίο πολλοί θαυμαστές υπέθεσαν ότι αφορούσε τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ. Λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Χέιλι δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο σε Instagram story της από το τραγούδι «I'll Kill You» της Summer Walker, το οποίο πολλοί ερμήνευσαν ως αιχμή κατά της Selena.

Βέβαια η γυναίκα του τραγουδιστή διέψευσε γρήγορα αυτές τις φήμες, λέγοντας στο JustJared: «Παρακαλώ σταματήστε με αυτές τις ανοησίες... δεν υπάρχει καμία απάντηση. Αυτό είναι τελείως ψέμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης