Σελένα Γκομέζ: Ο έρωτας της ζωής μου δεν ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά ο Κόουλ Σπράους

Σελένα Γκομέζ: Ο έρωτας της ζωής μου δεν ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά ο Κόουλ Σπράους

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε εμμονή μαζί του όταν ήταν πιο μικρή

bieber_gomez_sprouse_arthro
Η Σελένα Γκομέζ ήταν σε σχέση για πολύ καιρό με τον Καναδό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, με τον δεσμό αλλά και τον χωρισμό τους να μονοπωλούν καθημερινά τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Όπως αποδεικνύεται όμως, ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν τελικά ο Μπίμπερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Η Γκομέζ ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon», όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της και με ποιον έδωσε το πρώτο της φιλί.
Selena Gomez Says Cole Sprouse Was 'Love Of My Life' During Disney Days

Η τραγουδίστρια είπε ότι ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά ο ηθοποιός Κόουλ Σπράους, προσθέτοντας ότι είχε εμμονή μαζί του όταν ήταν νεότερη. Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «My Mind & Me», η Γκόμεζ είχε επισκεφθεί το σπίτι που ζούσε όταν ήταν μικρή και σε έναν τοίχο, είχε γράψει το όνομα του Σπράους,

Στη συνέχεια αποκάλυψε επίσης ότι το πρώτο της φιλί ήταν με τον Σπράους, όμως όχι με τον Κόουλ, αλλά με τον δίδυμο αδερφό του, Ντύλαν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ μιλάει για τον Κόουλ, καθώς το 2019 μοιράστηκε στο IG ότι ήταν ερωτευμένη με ένα αγόρι που ονομαζόταν έτσι.
Κλείσιμο
shutterstock_1333132148__1_
Τα δίδυμα αδέρφια, Ντίλαν και Κόουλ Σπράους

Στην εκπομπή του Φάλον, η Γκόμεζ σχολίασε ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του, προσθέτοντας: «Ναι, ήμουν... Και το πρώτο μου φιλί ήταν με τον αδερφό του! Στην τηλεόραση. Το έγραψαν έτσι στο σενάριο».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν απογοητεύτηκε που φίλησε τότε τον αδερφό του, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν ήταν αυτό. Νομίζω ότι ένιωθα πολύ καλύτερα που δεν ήταν αυτός γιατί νομίζω ότι μάλλον θα φαινόμουν ηλίθια. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου!».
shutterstock_91442867
H Σελένα Γκόμεζ με τον Τζάστιν Μπίμπερ στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία το 2011

H ερωτική σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ
Γκομέζ και Μπίμπερ είχαν σχέση το 2011 με πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι το 2015, οπότε και χώρισαν οριστικά. Την ίδια χρονιά ο Μπίμπερ γνώρισε τη Χέιλι Μπάλντουιν, με την οποία και είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, είχε ξεδιπλωθεί το «κουβάρι» των αποκαλύψεων για τη διπολική διαταραχή, τη μεταμόσχευση νεφρού, στην οποία υποβλήθηκε, αλλά και στη σχέση της με τον επίσης ποπ σταρ.

Όπως είπε η ίδια στο «Selena Gomez: «My Mind & Me» ένιωθε κυνηγημένη για χρόνια, μιας και οι δημοσιογράφοι είχαν γίνει η σκιά της, τόσο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όσο και μετά τον χωρισμό τους.

«Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια» είπε η τραγουδίστρια.

«Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο, αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη» είχε προσθέσει.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα


Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης