Τζέιμς Κάμερον: Φτάνει με τις streaming υπηρεσίες, πρέπει να πάμε σινεμά

Τζέιμς Κάμερον: Φτάνει με τις streaming υπηρεσίες, πρέπει να πάμε σινεμά

O βραβευμένος σκηνοθέτης έχει βαρεθεί με όλο αυτό που συμβαίνει με τις πλατφόρμες

james-cameron-43432
Ο Καναδός σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον μίλησε για τις υπηρεσίες ροής μετά την επιτυχία της τελευταίας του ταινίας, «Avatar 2: The Way of Water». Η ταινία έχει εισπράξει πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις τρεις εβδομάδες, καθιστώντας την την τρίτη από τις ταινίες του Κάμερον που έφτασε στις 10 καλύτερες εισπρακτικές ταινίες όλων των εποχών.

Μιλώντας στις Χρυσές Σφαίρες στο Λος Άντζελες την Τρίτη, ο Κάμερον εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία του φιλμ, λέγοντας ότι αποδεικνύει ότι ο κόσμος θέλει να επιστρέψει στους κινηματογράφους, ενώ τόνισε πως έχει βαρεθεί όλο αυτό που συμβαίνει με τις streaming πλατφόρμες: «Ως κοινωνία το χρειαζόμαστε αυτό! Πρέπει να πάμε στους κινηματογράφους. Αρκετά με το streaming! Βαρέθηκα».
avat_2_-_cinema
Η ταινία «Avatar 2: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον έχει εισπράξει πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις τρεις εβδομάδες
Η πρώτη ταινία Avatar, που κυκλοφόρησε το 2009, βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα του IMDB, έχοντας εισπράξει 2,922 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Τιτανικός, τον οποίο σκηνοθέτησε ο Κάμερον το 1997 και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας το 1998, είναι τρίτος στη λίστα με 2,203 δισεκατομμύρια δολάρια. Και τώρα, το Avatar 2 έφτασε στο νούμερο 7 στη λίστα του box office.

Τα σχόλια του Κάμερον έρχονται σε μια εποχή που η κινηματογραφική βιομηχανία έχει μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix και το Amazon Prime που διευκολύνουν τους ανθρώπους να παρακολουθούν ταινίες στο σπίτι. Ωστόσο, η επιτυχία του «Avatar 2» αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία να παρακολουθεί ο κόσμος ταινίες στον κινηματογράφο. Επιπλέον, τα σχόλια του Κάμερον σχετικά με τους ανθρώπους που επιστρέφουν στους κινηματογράφους στην Κίνα παρά την πρόσφατη έκρηξη του COVID, υπογραμμίζουν τη σημασία του κινηματογράφου σε δύσκολες στιγμές.

Φωτογραφία άρθρου: Brett D. Cove / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης