Σπύρος Νικολαΐδης: Προσέγγισα τον Ηλία Ψινάκη όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο

Σπύρος Νικολαΐδης: Προσέγγισα τον Ηλία Ψινάκη όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο

«Ήθελα να κάνω πράγματα, να γίνω ηθοποιός, αλλά για ένα παιδί σαν εμένα από την Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε 

Spiros_Nikolaidis
O Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε τις προάλλες στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η οποία τον συνάντησε στα παρασκήνια της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

Το μοντέλο και ηθοποιός, που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχθηκε κατά τα πρώτα του βήματα, από τον Ηλία Ψινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Νικολαϊδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ακολουθώ μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο κ. Ψινάκης, που τον αγαπώ πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν είχα ακολουθήσει τις συμβουλές του όταν ήμουν πιο μικρός. Μου είχε δώσει τη συμβουλή να κάνουμε μια δουλειά την οποία αγαπάμε,γιατί παιρνάμε το 1/3 της ζωής μας δουλεύοντας οπότε πρέπει να συνδυάζεις τη διασκέδαση με τη δουλειά. Και εδώ το κάνουμε αυτό και είναι πολύ όμορφο».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpie2lxben7l)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σπύρος Νικολαΐδης σημείωσε: «Με τον κ. Ψινάκη είχαμε γνωριστεί πολύ παλαιότερα, τον θαύμαζα πάρα πολύ για όσα έχει κάνει και τον προσέγγισα εγώ ο ίδιος να του ζητήσω κάποιες συμβουλές, να με καθοδηγήσει γιατί βρισκόμουν πριν χρόνια σε ένα αδιέξοδο. Ήθελα να κάνω πράγματα, να γίνω ηθοποιός, αλλά για ένα παιδί σαν εμένα από την Θεσσαλονίκη, φάνταζε αυτό πολύ δύσκολο».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε: «Όμως όλα είναι μια απόφαση τελικά και όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω καταφέρει τώρα».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα

 Σε πρώτο πλάνο το εκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Συναγερμός στην περιοχή των Ελληνορώσσων για την εξαφάνιση 14χρονης


Ο Έντουαρντ Νόρτον ανακάλυψε ότι προγιαγιά του ήταν η... Ποκαχόντας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης