Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο - Είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά την μπάλα, είπε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο - Είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά την μπάλα, είπε

Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, ανέφερε ο παρουσιαστής για τον φίλο του

starovas_arnaoutogloy
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον καλό του φίλο και άλλοτε συνεργάτη του στο Τζάνειο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικού είναι σταθερή και πως οι γιατροί που έχουν αναλάβει τον Δημήτρη Σταρόβα είναι αισιόδοξοι.

Δείτε το απόσπασμα που παρουσίασε το «Πάμε Δανάη»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μέσα από το «Super Κατερίνα» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1br7rqb3pp5)

Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, η Άννα Σταθάκη ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Happy Day» και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα. Η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της, μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα λόγια της, τα οποία ήταν τα εξής: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bode1gb8wh)

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 ΜαΐουΤο πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1au41cx0brt)

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Άννα Σταθάκη στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό»



Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης στο Μενίδι

Έφτασε στη Γάζα το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω της πλωτής εξέδρας που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ

Σάλος με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα - Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες στα γυρίσματα του Megalopolis

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης