Ντόλι Πάρτον: Ανήκει πλέον στο «Rock and Roll Hall of Fame»

Ντόλι Πάρτον: Ανήκει πλέον στο «Rock and Roll Hall of Fame»

Αν και προσπάθησε να  αποσυρθεί τον Μάρτιο από τη λίστα των υποψηφίων, τελικά συμφώνησε να δεχτεί την τιμητική διάκριση

dolly-parton
Η Ντόλι Πάρτον ανήκει στο Rock and Roll Hall of Fame από το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώνοντας μία περιπετειώδη πορεία, καθώς αρχικά προσπάθησε να αποσυρθεί, αλλά στη συνέχεια συμφώνησε με την τιμητική διάκριση.

Την τραγουδίστρια της κάντρι, ηθοποιό και συγγραφέα προλόγισε η Pink. Η Ντόλι Πάρτον με συγκινητική ομιλία υπενθύμισε γιατί «είναι ροκ στην καρδιά». «Είμαι ροκ σταρ τώρα!» ανέφερε, σύμφωνα με το Rolling Stone.

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα» συνέχισε. «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς γνωρίζατε ότι, όταν είπαν ότι θα με έκαναν δεκτή στο Rock and Roll Hall of Fame, δεν ένιωσα ότι είχα κάνει αρκετά για να το αξίζω. Και δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από αυτό. Αλλά νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και περήφανη που βρίσκομαι εδώ απόψε».

Μεταξύ των σημαντικών στιγμών της βραδιάς ήταν όταν η Pink με τη Μπράντι Καρλάιλ ερμήνευσαν την κλασική επιτυχία της Ντόλι Πάρτον «Coat of Many Colors».

Τον περασμένο Μάρτιο, η θρυλική τραγουδίστρια αφαίρεσε η ίδια την υποψηφιότητά της από τη λίστα για το «Rock and Roll Hall of Fame». Ειδικότερα, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Αν και είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που προτάθηκα για το Rock & Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα. Πραγματικά δεν θέλω να χωριστούν οι ψήφοι εξαιτίας μου, oπότε υποκλίνομαι με σεβασμό. Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα με ξαναβάλει κάποια στιγμή στο μέλλον, αν φυσικά το αξίζω».

Το «Rock and Roll Hall of Fame» (Η Αίθουσα της Δόξας της ροκ εν ρολ), θεσμοθετήθηκε στο Κλίβελαντ το 1983 και είναι ένας τίτλος τιμής για τους καλλιτέχνες του ροκ εν ρολ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος, είναι ο καλλιτέχνης να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, τουλάχιστον 25 χρόνια πριν.




Ειδήσεις σήμερα

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα

Viral βίντεο: Καλλονή φίλαθλος «τρέλανε» τον σπορτσκάστερ - Άρχισε να τραγουδάει σε ζωντανή μετάδοση

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Νίκαια - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης