Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής έχει πλέον ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο Έλληνας είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος σπεσιαλίστας όλων των εποχών στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αφήνοντας πίσω του τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος είχε κερδίσει έξι τίτλους στον πλάγιο ίππο μεταξύ 2005 και 2012.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0u9o7qxvam1)
Ο Πετρούνιας έχει 7 χρυσά και 2 χάλκινα και μετά τον θρίαμβό του στο Ρίμινι ξεκίνησε να μετράει με τα δάχτυλά του τις πρώτες θέσεις και το έκανε και με την βοήθεια της μασκότ της διοργάνωσης.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.