Σταύρος Ζαλμάς: Είχα ψυχοσωματικά προβλήματα όταν δούλευα στην τράπεζα

Σταύρος Ζαλμάς: Είχα ψυχοσωματικά προβλήματα όταν δούλευα στην τράπεζα

«Η ξαφνική δημοσιότητα με τρόμαξε πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός 

Zalmas
Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση με τη νέα σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην απόφαση να γίνει ηθοποιός, ενώ δούλευε στην τράπεζα, στη δημοσιότητα που πήρε από την πρώτη δουλειά στην τηλεόραση, αλλά και στα ψευδή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε AIDS.
«Η σταθερότητα ήταν για κάποιους ζητούμενο αλλά όχι για εμένα. Είχα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, τα οποία εξαφανίστηκαν, όταν παραιτήθηκα από την τράπεζα. Δεν περνούσα καλά εκεί» δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που έλαβε και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η ξαφνική δημοσιότητα με τρόμαξε πολύ γιατί πριν αρχίσω να κάνω τηλεόραση έκανα 12 χρόνια θέατρο. Την πρώτη μεγάλη επιτυχία το «Άφρικα» το έκανα για εντελώς άλλους λόγους από αυτούς που ένα ηθοποιός επιλέγει να κάνει τηλεόραση. Το έκανα για το ταξίδι στην Αφρική. Όταν άρχισε να παίζει το σίριαλ τρόμαξα, γιατί οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν αποθεωτικές και εγώ είχα συνηθίσει να είμαι στην αφάνεια. Το σίριαλ παιζόταν Δευτέρα βράδυ, την Τρίτη δεν μπορούσα να βγω στον δρόμο. Με περίμεναν έξω από το σπίτι, παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου, μου τραβούσαν τα ρούχα».

Κλείσιμο
Για τον «πόλεμο» που δέχτηκε, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά Άγγιγμα Ψυχής: «Η σειρά είχε πολεμηθεί πολύ και είχα πολεμηθεί και εγώ προσωπικά, πράγμα που ήταν άδικο. Κάποια στιγμή κάποιος μουσικοδιδάσκαλος είχε πάρει άδεια από τον μητροπολίτη να κάνει ένα CD που αυτός θα έψελνε και εγώ θα διάβαζα προσευχές και τροπάρια. Η ηχογράφηση έγινε αλλά δεν του δόθηκε η άδεια από την Ιερά Σύνοδο να κυκλοφορήσει το CD γιατί είχε επιλέξει εμένα».

Κλείνοντας μίλησε για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πάσχει από AIDS: «Ήμουν στο αεροπλάνο και έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό που έλεγε ότι πάσχω από AIDS. Η πρώτη αντίδραση ήταν θυμός αλλά μετά δεν ασχολήθηκα ξανά. Κακώς βέβαια. Θα είχα κάνει μια μήνυση και θα είχα πάρει πολλά χρήματα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn14d4nnxqep)


Ειδήσεις σήμερα:

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος, εξομολογείται ο βουλευτής Καράογλου

Η... αριθμητική των επόμενων εκλογών - Πώς μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση

«Χαμόγελα» για τον 27χρονο αστυνομικό από την Ηλεία - «Ξύπνησε» μετά από 15 ημέρες σε κώμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης