Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS, δεν πίστευα ότι μια τέτοια βρωμιά θα μου έκανε τόσο κακό»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS, δεν πίστευα ότι μια τέτοια βρωμιά θα μου έκανε τόσο κακό»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για εκείνον και ανέφερε πως θα έπρεπε να είχε κινηθεί νομικά

zalmas
Συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς, με αφορμή τον νέο του ρόλο στη σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν για εκείνον.

«Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο, σε βαθμό κακουργήματος, όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Ένα παράδειγμα, μου είχαν ζητήσει να πάω σε ένα μεσημεριανό παλιά και είπα ότι δεν θέλω. Την άλλη μέρα αυτή η εκπομπή είχε δημιουργήσει μια ψεύτικη ιστορία ότι το προηγούμενο βράδυ σε μπαρ του Κολωνακίου ότι χαστούκισα μια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmk411hv8g6x)

«Το παρουσίαζαν για κάνα δίωρο. Έδειχναν και ψεύτικες φωτογραφίες της κυρίας αυτής. Το δούλευαν για δύο ώρες, ώστε να τους πάρω τηλέφωνο. Δεν πήρα ποτέ. Αν είχα κινηθεί νομικά, θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν σχετικά με την υγεία του. «Μόνο και μόνο δύο γνωστά περιοδικά έγραψαν τη δεκαετία του '90 ότι έχω AIDS. Εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή και σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε, θα είχα πολλά λεφτά. Ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν», δήλωσε.

Όπως ανέφερε αργότερα, στο παρελθόν ο κόσμος δεν είχε σωστή ενημέρωση σχετικά με το θέμα, όπως σήμερα. «Ο κόσμος τότε το θεωρούσε πανούκλα και χολέρα. Βασανίστηκα πολλά χρόνια», εξήγησε.

«Ήμουν αφελής. Δεν πίστευα ότι μια τέτοια βρωμιά θα μπορούσε να μου κάνει τόσο κακό. Έκανε όμως. Αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα για πολλά χρόνια και ξέρετε πώς είναι το ραδιοαρβύλα. Έλεγαν ότι μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης