Τη Μαγιόρκα επέλεξε η Κένταλ Τζένερ για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Το μοντέλο απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για να κάνει ένα ταξίδι. Ως προορισμό επέλεξε το νησί και μάλιστα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες ως επί το πλείστον, ποζάρει με μαγιό.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της δεν έγραψε κάτι, παρά μόνο αποκάλυψε το μέρος που επισκέφτηκε.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.