Τζούλια Ρόμπερτς: Θα τιμηθεί με το βραβείο «Gala Icon»

Τζούλια Ρόμπερτς: Θα τιμηθεί με το βραβείο «Gala Icon»

H εκδήλωση αναμένεται να διοργανωθεί τον φετινό Οκτώβριο, παρουσία πολλών χολιγουντιανών αστέρων και ακαδημαϊκών προσώπων

Julia_Roberts
Η Τζούλια Ρόμπερτς πρόκειται να προσθέσει στο ενεργητικό της μία ακόμα σημαντική διάκριση, για την προσφορά της στον κόσμο της υποκριτικής και του κινηματογράφου. Η πολυβραβευμένη σταρ του Hollywood θα λάβει το βραβείο «Glam Icon» του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που βρίσκεται στο Los Angeles, στο ετήσιο gala του Οκτωβρίου.

Έπειτα από την ανακοίνωση της βράβευσης, η διευθύντρια και πρόεδρος του μουσείου, Τζακλίν Στιούαρτ, μίλησε σε ανακοίνωση της για τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει επιτυχώς η 54χρονη ηθοποιός στην μακρά πορεία της στην μεγάλη οθόνη. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τιμήσουμε την αριστεία και την συνεισφορά της στον κλάδο των τεχνών», ανέφερε η Στιούαρτ.
Julia_Roberts564

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η εκδήλωση αναμένεται να διοργανωθεί τον φετινό Οκτώβριο, παρουσία πολλών χολιγουντιανών αστέρων και ακαδημαϊκών προσώπων. Οι αστέρες που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση και έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι η Αμάντα Σάιφρεντ, η Σίνθια Ερίβο, η Ντακότα Τζόνσον, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Τζο Τζόνας, η Σόφι Τάρνερ, ο Τζον Χαμ και πολλοί άλλοι.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης