Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη, κάθε μέρα ανησυχώ»

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη, κάθε μέρα ανησυχώ»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα συναισθήματά του που θα γίνει πατέρας και αποκάλυψε τι του ζήτησε η Λάουρα Νάργες και το έψαχνε σε όλη την Αθήνα

Narges_Santikai_Εχοφ
Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα συναισθήματα που νιώθει για τον ερχομό του παδιού του, για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες ενώ αποκάλυψε τι του ζήτησε να βρει και έψαχνε όλη την Αθήνα.

Μιλώντας για τα συναισθήματά του είπε: «Είναι περίεργο το συναίσθημα με την εγκυμοσύνη της Λάουρας, είναι η πρώτη φορά που το βιώνω. Προσπαθώ να παίρνω και συμβουλές από ανθρώπους που το έχουν περάσει και εκείνοι για το πώς το διαχειρίστηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι γονείς μου χάρηκαν που θα τους χαρίσουμε ένα εγγονάκι. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε μέρα ανησυχώ».

Σχετικά με τον γάμο τους είπε πως: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονολογία».

Ο τραγουδιστής είπε ακόμα δεν του αρέσει που η δημοσιοποίηση της σχέσης τους έχει πάρει έκταση: «Δεν μου αρέσει να εκτίθεται η προσωπική μου ζωή. Τον Οκτώβριο θα έρθει το μωράκι μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckg9d2l6g7xl)
Κλείσιμο

Τέλος μίλησε και για τις λιγούρες που έχουν πιάσει τη Λάουρα αποκαλύπτοντας: «Η Λάουρα μου έχει ζητήσει χυμό αχλάδι και έψαχνα στην Αθήνα».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Το ζευγάρι που είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο είχε εκδηλώσει πολλές φορές δημόσια τον έρωτά του και είχε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, πόσο θα ήθελε να φτιάξει μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Λίγες ημέρες μετά τις φήμες που ήθελαν τη Λάουρα έγκυο, η ίδια ανάρτησε το πρώτο στιγμιότυπο, που επιβεβαιώνει την είδηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου χαμογελά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ εκείνος κρατάει το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους.


Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Λάουρα Νάργες έγραψε: «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι».

Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης