Στις 27 Απριλίου του 2008 έφυγε από τη ζωή ο Μάριος Τόκας έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Την επέτειο του θανάτου του γνωστού μουσικοσυνθέτη θέλησε να τιμήσει η Κωνσταντίνα με ανάρτησή της στο Instagram. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο το οποίο αποτελείται από κολάζ φωτογραφίων της ίδιας και του στιχουργού.
Στη λεζάντα έγραψε: «16 Χρόνια χωρίς τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα. Μέσα από τα τραγούδια του συνεχίζει να μιλάει δυνατά στις καρδιές μας».
Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης Μάριος Τόκας τον Απρίλιο του 2008. Είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Γιάννη Πάριο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Χάρις Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Μανώλη Μητσιά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.