Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες

«Δεν είναι το πριν και το μετά είναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα, με σωστή διατροφή και άσκηση», έγραψε στην ανάρτησή της

Vass
Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Σοφία και την Ελένη.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχει καταφέρει με άσκηση και σωστή διατροφή όχι μόνο να επανέλθει σε χρόνο ρεκόρ στα κιλά της αλλά να έχει μια αξιοζήλευτη και καλογυμνασμένη σιλουέτα.

Η Βασιλική γέννησε την κόρη της Σοφία τον Νοέμβριο του 2019 και την κόρη της Ελένη τον Δεκέμβριο του 2020. Η ίδια μέσα από το Intstagram της έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Η 37χρονη μαμά πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της. Αυτή τη φορά θέλησε να δείξει τις αλλαγές στο σώμα της και συγκεκριμένα στην κοιλιά της.

«Δεν είναι το πριν και το μετά είναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα, με σωστή διατροφή και άσκηση!Αγαπήστε το σώμα σας προσπαθήστε για αυτό, αλλά και για την υγεία σας και όλα τα άλλα αφήστε τα στη φωτογραφία ❤️ #mondaymotivation #fitmom #momoftwo #loveyourself #loveyourbody».

Δείτε την ανάρτησή της
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τις καταγγελίες για χημικά στη Μαριούπολη – Tο ρωσικό σχέδιο για διχοτόμηση της χώρας

Η κλινική, ελιξίριο νεότητας των σταρ


Εκλογές στη Γαλλία: Οι αστοχίες του α' γύρου των γαλλικών εκλογών, που έκαναν «ντέρμπι» τον δεύτερο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης