Ιβάνα Σάκχνο: Θα πρωταγωνιστήσει «M3GAN 2.0»

Ιβάνα Σάκχνο: Θα πρωταγωνιστήσει «M3GAN 2.0»

Το σίκουελ της επιτυχημένης εισπρακτικά ταινίας τρόμου του 2023, θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου του 2025

Ivanna_Sakhno
Το σίκουελ της επιτυχημένης εισπρακτικά ταινίας τρόμου του 2023, «M3GAN», πρόσθεσε στο καστ του μια από τις πρωταγωνίστριες του Star Wars «Ahsoka», την Ουκρανή ηθοποιό και ακτιβίστρια Ιβάνα Σάκχνο.

Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι η ηθοποιός θα έχει «σημαντικό ρόλο», καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει με την Άλισον Γουίλιαμς και τη Βάιολετ Μακγκρό που επιστρέφουν για το «M3GAN 2.0» των Atomic Monster και Blumhouse σε συνεργασία με την Divide/Conquer.

Κλείσιμο
Στην αρχική ταινία σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από μία πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτρια και προστάτιδα για το παιδί με το οποίο συνδέεται».

Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας 181 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office με την παραγωγή να στοιχίζει μόλις 12 εκατ. δολάρια.

Το «M3GAN 2.0» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 16 Μαΐου του 2025.



Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού είσαι από το Διαβολίτσι» - Ρεσιτάλ Λαμπρόπουλου εναντίον όσων πάνε στα νησιά το Πάσχα


Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Κίνηση για γερά νεύρα σε Αττική Οδό και Αθηνών - Κορίνθου - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ


«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου - Τα μηνύματα πριν τον θάνατο του παιδιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης