MasterChef: Διπλή αποχώρηση - Ο Νίκος «κόπηκε» από τους κριτές και ο Στάθης... μόνος του - Δείτε βίντεο

MasterChef: Διπλή αποχώρηση - Ο Νίκος «κόπηκε» από τους κριτές και ο Στάθης... μόνος του - Δείτε βίντεο

Οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες προσπάθειες στο πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο Βασίλης Μπόλλος κι ο Γιώργος Μελανδίνος

σεφ1
Διπλή αποχώρηση είχε το MasterChef της Τρίτης (15/2) με τον Νίκο Μπέρκα να μην πείθει τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής με την προσπάθεια του και να «κόβεται» και τον Στάθη Ταπραντζή, ο οποίος δεν βρέθηκε ούτε στην τριάδα των υποψηφίων, αν ανακοινώνει πως αποχωρεί οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Χθες νικητής του Mystery Box αναδείχθηκε ο Γιάννος, ο οποίος κλήθηκε να μοιράσει τρεις παραλλαγές τόνου στους συμπαίκτες του. Από αυτό το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας νικητής αναδείχθηκε o Γρηγόρης Γιαννόπουλος ενώ οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες προσπάθειες ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο Βασίλης Μπόλλος κι ο Γιώργος Μελανδίνος.

MasterChef: Ποιο ήταν το καλύτερο πιάτο στο 1o τεστ δημιουργικότητας


Κλείσιμο
Το πιάτο αντιγραφής που κλήθηκαν να εκτελέσουν, απαιτούσε συγκέντρωση, μαγειρική αντίληψη και πειθαρχία στα βήματα της συνταγής και παρά την βοήθεια των υπόλοιπων παικτών από τον εξώστη αλλά ο Νίκος Μπέρκας δεν κατάφερε να πετύχει το επιθυμιτό αποτέλεσμα για τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

MasterChef 2022 | Ριγκατόνι με Πεσκανδρίτσα και ρέβα | Νίκος Θωμάς


«Είμαι ο πρώτος που φεύγω από το πάρτι, ο ξενέρωτος, γιατί θέλει να πάει για ύπνο, αλλά έχει περάσει πάρα πολύ καλά σε αυτό το πάρτι. Έχει πιει, έχει χορέψει, έχει φάει καταπληκτικά, έχει γνωρίσει πολύ ωραίο κόσμο και νιώθει γεμάτος. Ήταν πάρα πολύ ωραία μέχρι σήμερα. Ήταν ένα μικρό και κουραστικό ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες καινούργιες λέξεις και καινούργιους ανθρώπους. Έμαθα πράγματα που δεν ήξερα και νιώθω πολύ γεμάτος», είπε ο Νίκος Μπέρκας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

MasterChef 2022 | Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί 1ος από το MasterChef



Λίγο μετά την αποχώρηση του Νίκου, ο Στάθης Ταπραντζής ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως αποχωρεί οικειοθελώς από το MasterChef για προσωπικούς λόγους.

MasterChef 2022 | Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης!


«Το σκεφτόμουν από χθες και σήμερα το πρωί πήραν την απόφαση να γυρίσω στο παιδί και στη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την απόφαση γιατί το σκέφτηκα καλά, τα ζύγισα και ο δρόμος με οδηγούσε προς τα εκεί», είπε ο Στάθης στην κάμερα.




Ειδήσεις σήμερα:

Πυξ Λαξ: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της καταγγελίας σε βάρος του Γιαννόπουλου

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγείται στον Κορυδαλλό

Επιδότηση απόσυρσης ηλεκτρικών συσκευών: Πότε ξεκινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης