Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικοί τον σταμάτησαν μετά από ένταλμα έρευνας στο κινητό του

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικοί τον σταμάτησαν μετά από ένταλμα έρευνας στο κινητό του

Το περιστατικό έγινε στα Χάμπτονς, δύο ημέρες αφότου εκδόθηκε το ένταλμα – Ο πατέρας της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς δήλωσε ότι ο Μπάλντουιν είναι «εν μέρει υπεύθυνος» για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κόρης του

baldwin_1
«Μπλόκο» στον Άλεκ Μπάλντουιν και τη σύζυγό του Χιλάρια έκαναν αστυνομικοί των Χάμπτονς, μετά από ένταλμα έρευνας στο κινητό του τηλέφωνο. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο, δύο ημέρες μετά την έκδοση του εντάλματος.

Ο Μπάλντουιν φωτογραφήθηκε να κάθεται σε αυτοκίνητο, ενώ η Χιλάρια μιλούσε με έναν αστυνομικό στην άκρη του δρόμου, πριν βγάλει το τηλέφωνό της και δείξει την οθόνη. Η δασκάλα γιόγκα μίλησε ήρεμα με τον αστυνομικό πριν επιστρέψει στο όχημα.

Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει γιατί οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ζευγάρι. Αργότερα, ο Μπάλντουιν σταμάτησε να πάρει καφέ και σνακ ενώ η σύζυγός του έμεινε στο αυτοκίνητο.

Τον κατηγορεί ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς

Στο μεταξύ, ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στα γυρίσματα του γουέστερν Rust, όταν το όπλο του Μπάλντουιν  εκπυρσοκρότησε, κατηγόρησε τον ηθοποιό σε νέα του συνέντευξη ότι είναι τουλάχιστον «εν μέρει υπεύθυνος» για τον θάνατό της.

Ο Ανατόλι Αντρόσοβιτς δήλωσε στη Sun ότι δεν κατανοούσε τον ισχυρισμό του Μπάλντουιν ότι σκότωσε τη Χάτσινς «χωρίς να πατήσει τη σκανδάλη» σημειώνοντας ότι ανησυχούσε επειδή ο ηθοποιός διέγραψε αναρτήσεις στο twitter μετά την τραγωδία.

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικοί τον σταμάτησαν μετά από ένταλμα έρευνας στο κινητό του


«Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά του. Γιατί διέγραψε τα tweet όταν έγινε σαφές ότι ο πυροβολισμός έγινε στην πρόβα;» είπε ο πρώην αξιωματούχος του ουκρανικού στρατού στα υποβρύχια. Επίσης, ρώτησε γιατί ο ηθοποιός πυροβόλησε κατά τις πρόβες, ενώ το συγκεκριμένο περίστροφο είναι ο τύπος όπλου που δεν εκπυρσοκροτεί πριν πατηθεί η σκανδάλη. «Ο Άλεκ είναι εν μέρει ένοχος για την πρόκληση του πυροβολισμού» δήλωσε. «Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλησε, οπότε μου είναι δύσκολο να καταλάβω πώς δεν μπορεί να θεωρηθεί εν μέρει υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης μου» τόνισε.

Ο Αντρόσοβιτς αναφέρθηκε και στον 9χρονο εγγονό του, Άντρος, που όπως είπε, δεν είναι σίγουρος αν ποτέ του θα καταφέρει να «επανέλθει πλήρως» από τον θάνατο της μητέρας του. Μέχρι στιγμής, το παιδί επανέρχεται με αργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά του, αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί μεγάλο πλήγμα για όλους.

Κλείσιμο
Πάντως τον Οκτώβριο είχε πει τον Οκτώβριο ότι δεν θεωρούσε τον Μπάλντουιν υπεύθυνο για τον θάνατο της κόρης του. «Δεν πιστεύουμε ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της τα έχει χαμένα από τον θρήνο. Αλλά δεν θεωρώ τον Άλεκ Μπάλντουιν υπεύθυνο: η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που χειρίζονται τα όπλα» είχε δηλώσει.

Ο Μπάλντουιν διαψεύδει ότι είχε ζητήσει μεγαλύτερο όπλο

Την Παρασκευή ο Μπάλντουιν έδειχνε εξαντλημένος, ενώ έφευγε μόνος του από το σπίτι, κρατώντας το τηλέφωνο, για το οποίο διατάχθηκε έρευνα και το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δίμηνης έρευνας της τοπικής αστυνομίας.

Ειδικοί εντόπισαν συζητήσεις για την προετοιμασία της ταινίας από τις 14 Ιουλίου, δηλαδή για πάνω από 3 μήνες από τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χάτσινς, στις πρόβες. Τα μηνύματα περιλαμβάνουν το αίτημα του Μπάλντουιν για «ένα μεγαλύτερο όπλο». Ο ίδιος πάντως σε τηλεοπτική του συνέντευξη αρνήθηκε ότι πάτησε τη σκανδάλη, ότι φέρει ευθύνη, ενώ στο twitter επισήμανε ότι ο ισχυρισμός ότι ζήτησε μεγαλύτερο όπλο είναι ψέμα.



Το ζευγάρι φαίνεται ότι βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, με τη Χιλάρια να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους, που τους ακολουθούσαν για να τα αναρτήσει στον λογαριασμό της. «Μείνετε μακριά του» έγραψε στα stories της στο Instagram.




Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεύτηκαν τα οστά 11 παιδιών που δολοφονήθηκαν στα Κατεχόμενα, στις σφαγές του 1974


Αντιμέτωπη με 20 χρόνια στη φυλακή η Ελίζαμπεθ Χολμς για το σκάνδαλο Theranos


Νίκος Ανδρουλάκης: Νέο στιλ αντιπολίτευσης, τοπικές καμπάνιες και τηλεφωνήματα στους 270.000 ψηφοφόρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης