Τα πρώτα μουσικά αποσπάσματα από την μοναδική συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου για το «Σπίτι με το MEGA»
Απόψε στις 22:00 στο MEGA
Το «Σπίτι με το MEGA», απόψε στις 22:00, υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο και παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τη συναυλία του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη στο Θέατρο Άλσος.
Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει συνοδοιπόρους τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου που θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια-«διαμάντια» που έχουμε αγαπήσει και έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε μουσικά αποσπάσματα από τα αγαπημένα τραγούδια «Ψίθυροι Καρδιάς»
«Τώρα κι εγώ θα ζήσω»
και «Υπάρχω» που ερμηνεύουν οι «μούσες» του, όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλεί τις σπουδαίες κυρίες της ελληνικής μουσικής.
Κλείσιμο
Guest star της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας, που ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο επιλογές από τη δισκογραφία του μεγάλου συνθέτη.
Μια βραδιά με αθάνατα λαϊκά τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», απόψε , στις 22:00 στο MEGA.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.