Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Στην καραντίνα δέθηκα πιο πολύ με το μωρό»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Στην καραντίνα δέθηκα πιο πολύ με το μωρό»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το παιδί του και την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη

mpourdoumis1
Σχετικά με τον ενάμιση έτους γιο του, Αναστάση, και τον δικό του πατρικό ρόλο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποστήριξε: «Ήμουν έτοιμος και διατεθειμένος να μπω σε αυτήν την περιπέτεια. Είναι ένα μωρό φουλ καραντίνας. Μπήκα γρήγορα στη διαδικασία να βοηθήσω και την γυναίκα του και να συνδεθώ με το παιδί. Ήμουν εκεί και ίσως σε μία άλλη συνθήκη διαφορετική να μην είχα καταφέρει να έχω τέτοιο δέσιμο με το μωρό. Σε μία άλλη κανονικότητα σίγουρα θα έτρεχα περισσότερο. Αυτή η αναγκαστική συνθήκη μας έκανε να δεθούμε πιο πολύ σαν οικογένεια και να αποκτήσω μία σχέση με το μωρό, μία σχέση που ίσως αλλιώς θα αργούσε».

Ξετρελαμένος με τον γιο του, ο ηθοποιός είπε: «Είναι μία γλύκα ο Αναστάσης. Είναι ξανθούλης και φουλ επικοινωνιακός. Δεν φοβάται να ανακατωθεί με τον κόσμο. Να πάει στα άλλα παιδάκια, να τους μιλήσει, να παίξει. Έχω την αίσθηση ότι θα ορμήσει. Είμαστε γενικά χαλαροί. Στο μπουσούλημα τον αφήσαμε ελεύθερο. Θα είμαστε από πάνω του μην πάθει κάτι, αλλά ήθελα να τον αφήσουμε να εξερευνήσει. Την πρώτη του μεγάλη τούμπα την θυμάμαι. Κυρίως δεν θέλω να του δημιουργούμε τον φόβο. Τώρα είναι ατρόμητος, είναι όλα καινούργια. Ανακαλύπτει, μυρίζει, ακούει. Δεν θέλω να του λέμε όλο "μη"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf4884lcq6ap-st)


Παράλληλα, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε λόγο για τον ιδιαίτερο ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Σ’ αγαπάω μεν…αλλά». «Ο Παύλος είναι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, πολύ ζαμάν φου. Πολύ διαφορετικός από ότι έχω παίξει μέχρι τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που χάνεται και δεν ξέρει τι του γίνεται πολλές φορές. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. Βλέπουμε εξέλιξη στον ήρωα και στην σύντροφό του».

Για το πώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και να συμμετάσχει στη νέα σειρά του OPEN «Σ'αγαπάω μεν, αλλά...», εξήγησε: «Είμαι λίγο ζουζούνι. Δεν κάθομαι ήσυχα. Θα προσπαθήσω να μην επαναλαμβάνομαι. Πήρα την απόφαση να πω "ναι" στη σειρά, γιατί μου άρεσε ο ρόλος και η προσέγγιση που μου έγινε από το κανάλι και την παραγωγή. Μία πολύ καλή παραγωγή. Ήμουν σε μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, ενώ θα μπορούσα να μείνω, γιατί πέρσι ήμουν στο "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" στην ΕΡΤ, που συνεχίζεται και φέτος. Μπορεί να θέλουμε και να μην έρχεται τίποτα. Ξαφνικά ήρθε αυτό. Με τη βοήθεια του παραγωγού που τον ευχαριστώ και δημόσια που μου είπε "οκ, προχώρα, εφόσον αυτό επιθυμείς". Με αποδέσμευσε με έναν τρόπο κι άκουσα το μέσα μου. Τα τελευταία χρόνια αυτό προσπαθώ να κάνω, να το ακούω, ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς και να τολμήσω να το ακούσω”.

Τέλος, ο ηθοποιός γνωστοποίησε ότι θα παίξει σε θεατρική παράσταση την άνοιξη του 2022. «Θα κάνω έναν μονόλογο. Θα υποδυθώ τον Ιούδα στο Θέατρο Τέχνης την επόμενη άνοιξη».

Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης