Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πέρασα από κακοποιητικό περιβάλλον και θέτω όρια»

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πέρασα από κακοποιητικό περιβάλλον και θέτω όρια»

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τις αδυναμίες της, αλλά και την προσωπική της ζωή - «Είμαι drama queen στην προσωπική μου ζωή και αυστηρή στα επαγγελματικά μου»

panagopoyloy_2
Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποια ήταν για εκείνη η πιο δύσκολη στιγμή στην εώς τώρα καριέρα της και μίλησε επίσης για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και εξήγησε τι θεωρεί απαραίτητο στοιχείο στο επάγγελμά της. «Μας έστειλαν από το πανεπιστήμιο για πρακτική άσκηση σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό και δουλέψαμε άμισθοι. Εάν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, δεν μπορείς να παρουσιάζεις δελτίο. Εάν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, δεν μπορείς να παρουσιάζεις δελτίο. Αν δεν έχεις δει την άλλη όχθη, για εμένα, δεν είσαι καλός», εξήγησε.

Όπως ανέφερε, είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει κάθε της συναίσθημα, ακόμα και την ώρα της δουλειάς της. «Το καλοκαίρι με τις φωτιές, ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα. Γίνομαι έξαλλη με υποθέσεις bullying σε παιδιά. Ακόμα και τον θυμό μου θα τον δείξω στο δελτίο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec0xpr5yeo1-st)

Η δημοσιογράφος δεν δίσταζε να μιλήσει ακόμα και για την δυσάρεστη επαγγελματική εμπειρία που είχε. «Πέρασα από κακοποιητικό περιβάλλον και θέτω όρια. Πρέπει το εκάστοτε μέσο να βάζει όρια. Έχω μπει μπροστά για άλλους, τα λέω και την πληρώνω εγώ, γιατί μπαίνω στο στόχαστρο», εξήγησε.

Κλείσιμο
Πέρα από την καριέρα της, της αρέσει να αφιερώνει χρόνο στους φίλους της, όμως όπως ανέφερε, ποτέ δεν μιλάει για τα προσωπικά της. «Μου αρέσει να βγω, να ψωνίσω και να κουτσομπολέψω με τις φίλες μου. Δεν λέω τα προσωπικά μου, γιατί θα πρέπει να μπω σε μία διαδικασία να εξηγώ τα πάντα. Δεν μου αρέσει να διαφημίζεται η ερωτική ευτυχία, θεωρώ ότι δεν υπάρχει. Είμαι drama queen στην προσωπική μου ζωή και αυστηρή στα επαγγελματικά μου», κατέληξε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης