Το House of Fameέκανε χθες πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ και ένας από τους παίκτες που θα μας απασχολήσουν είναι ο σίγουρα ο Θέμης, για τον οποίο έγινε ιδιαίτερη αναφορά σήμερα στο «Love it» από τους συντελεστές της εκπομπής και τον Πάνο Μεταξόπουλο. Ο Θέμης έχει συστηθεί στο κοινό ως drag queen, με το όνομα Holly Grace.
«Στη ζωή του είναι ο Θέμης, η καλλιτεχνική του προσωπικότητα είναι η Holly Grace. Είναι ένα παιδί όπως όλα τα παιδιά, αλλά όταν βγαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται σε Holly Grace. Με ιντριγκάρισε πολύ η σκέψη και η ιδέα. Μέσα από τον Θέμη εκπροσωπείται ένα μεγάλος κοινό και εμένα με ιντριγκάρισε το καλλιτεχνικό του πράγματος και όχι το οπτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος.
Ποιος είναι ο Θέμης
Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016.
Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine! Στο House of Fame, όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.