Survivor: Η επιστροφή της Κάτιας, το «θηρίο» και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Η επιστροφή της Κάτιας, το «θηρίο» και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Επίδειξη δύναμης των «Μαχητών» στο αγώνισμα ασυλίας - Δυο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τους «Διάσημους» -Δείτε βίντεο

survivor
Η Κάτια Ταραμπάνκο που είχε ένα απρόοπτο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επέστρεψε κανονικά στο Survivor 4, όμως φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα της να παλέψει με αξιώσεις κόντρα στους «Μαχητές» στο αγώνισμα της ασυλίας.

Το μοντέλο είχε μείνει εκτός μάχης, την προηγούμενη ημέρα λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της και χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική. Η Κάτια, όμως, έσφιξε τα δόντια και επέστρεψε για να συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης.




Βέβαια υπήρξαν και συμπαίκτες της Κάτιας Ταραμπάνκο που είδαν με διαφορετικό μάτι της επιστροφή της.




Κλείσιμο
Στο αγώνισμα για την ασυλία «κόκκινοι» και «μπλε» χωρίζονταν σε ομάδες και το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να σπρώξουν με το σώμα τους την τεράστια μπάρα και να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας. Σημαντικό ρόλο στο αγώνισμα θα έπαιζε η μυϊκή δύναμη και ο τρόπος που μπορεί ένας παίκτης να εκμεταλλευτεί το βάρος του και όπως φάνηκε οι «Διάσημοι» ούτε εκεί κατάφεραν να αποδείξουν ότι υπερτερούν των αντιπάλων τους.

Οι «Μαχητές» μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν από νωρίς το ματς και ο Κρις έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 1-0, ενώ η Ελίζαμπεθ και η Ελευθερία κατάφεραν να απαντήσουν κόντρα σε Μαριαλένα και Μαριπόζα για το 1-1. Η Κάτια στην επιστροφή της, μετά την περιπέτεια υγείας της, μαζί με την Άννα Μαρία δεν μπόρεσαν να… σπρώξουν τη Σοφία και την Ασημίνα, με τους «Μαχητές» να κανουν το 2-1.


Όσοι πόνταραν πως το… ζεύγος του Survivor 4, όπως τους έχει βαφτίσει ο Τριαντάφυλλoς, Αλέξης και Ελευθερία θα τα κατάφερναν απέναντι στον Γιώργο και τη Σοφία… έχασαν τα λεφτά τους. Η μάχη ήταν σκληρή αλλά νικητές και πάλι οι «Μαχητές» για το 4-1.



Άλλοτε με ευκολία, άλλοτε με δυσκολία οι ομάδα των μπλε… πήρε φαλάγγι τους «κόκκινους» και έκανε το 7-1. Η Κάτια προσπάθησε να μειώσει, όμως απέναντι της είχε το «θηρίο», όπως την αποκάλεσε αργότερα, Ελενα Μαριπόσα. Η ήττα του μοντέλου άγχωσε τον Γιώργο Λιανό που μόλις ειδε την Κατιά πεσμένη στο έδαφος φώναξε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει. «Είναι 100 κιλά» είπε η Κάτια για την Έλενα για να δικαιολογήσει την ήττα της. 



Η Ελίζαμπεθ κατάφερε να μειώσει απλά σε 9-2 κόντρα τη Σοφία, όμως αυτό δεν ήτα αρκετό για να γλιτώσει την ομάδα της από ακόμα μια ήττα και το τελικό 10-2 έδωσε στους «Μαχητές» ακόμα μια ασυλία.



Στο συμβούλιο η ψηφοφορία των «Διάσημων» έβγαλε για ακόμα μια φορά ισοψηφία με τους Πάνο Καλίδη και Γιώργο Κοψιδά να συγκεντρώνουν από 4 ψήφους ο καθένας και να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δυο ψήφους πήρε η Ανθή.

Δύο υποψήφιοι από τους Διάσημους στο Survivor




Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβόλια: Πώς προχωρά η διαδικασία στην Ευρώπη - Ποια χώρα κάνει τα περισσότερα (πίνακες)

Ξανά στα θρανία οι μαθητές: Με μέτρα προστασίας το πρώτο κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης