Μολονότι, η είσοδός της ήταν αρχικά να γίνει την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, άργησε για τεχνικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την παραγωγή.
Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.
Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται συνέχεια στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.