Τομ Κρουζ: Γιατί η κόρη του Μπέλα ρίχνει «άκυρο» στο μυθικό βασιλικό ρετιρέ του Λονδίνου

Τομ Κρουζ: Γιατί η κόρη του Μπέλα ρίχνει «άκυρο» στο μυθικό βασιλικό ρετιρέ του Λονδίνου

Η υιοθετημένη κόρη του Τομ Κρουζ μένει με τον σύζυγό της στο ταπεινό της σπίτι στο Νότιο Λονδίνο - Γιατί δεν επιλέγει τη λουσάτη ζωή που της προτείνει ο διάστημος Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ

tomcruise_2
Ο Τομ Κρουζ, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει επιλέξει για μόνιμη κατοικία του το Λονδίνο. Και ένας Χολιγουντιανός σταρ όπως εκείνος, δεν θα μπορούσε να μένει παρά σε ένα μυθικό ρετιρέ στις ιστορικές Corinthia Residences, πολύ κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία στο νούμερο 10 της Downing Street.

Το υπερπολυτελές ρετιρέ του Αμερικανού σταρ κοστίζει 455.000 δολάρια το μήνα και διαθέτει μεταξύ άλλων τέσσερα υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, spa και βέβαια εκπληκτική θέα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 58χονος Τομ Κρουζ προσπαθεί να πείσει την 27χρονη υιοθετημένη κόρη του Μπέλα Κρουζ, να μετακομίσει κοντά του, στο εντυπωσιακό διαμέρισμα στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.




Ο Τομ Κρουζ και η πρώην σύζυγός του Νικόλ Κίντμαν υιοθέτησαν την Μπέλα το 1992. Ο βιολογικός μικρότερος αδερφός της, Κόνορ Κρουζ, 25 χρόνων σήμερα, υιοθετήθηκε επίσης από το διάσημο ζευγάρι τρία χρόνια αργότερα.


Κλείσιμο

Η Μπέλα Κρουζ, που έχει επίσης ασπαστεί τη Σαηεντολογία όπως ο διάσημος θετός μπαμπάς της, είναι πρώην φοιτήτρια τέχνης, και επέλεξε να ζήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Croydon, ένα προάστιο έξω από το Λονδίνο. Παντρεύτηκε τον προγραμματιστή υπολογιστών Μαξ Πάρκερ σε μια μυστική τελετή το 2015. Προτιμά να ζει με πιο χαμηλό προφίλ σε σύγκριση με τον πλούσιο τρόπο ζωής που είχε συνηθίσει να μεγαλώνει.

Πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει ενθουσιαστεί με την πρόταση του διάσημου θετού πατέρα της και δεν θα εγκαταλείψει εύκολα το ταπεινό σπίτι της στο νότιο Λονδίνο, όπου ζει με τον σύζυγό της και το κατοικίδιο ερπετό τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Παυλίνα Βουλγαράκη: Αφήνει για λίγο το τραγούδι και μιλά για τον φόβο

Θα ανοίξουν οι ναοί τα Χριστούγεννα; - Τι θα γίνει τα Φώτα


Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ - Νοσηλεύονται οι υπερτριπλάσιοι σε σχέση με τις αρχές Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης