Η Ελένη Μενεγάκημπορεί να αποχώρησε από την τηλεόραση φροντίζει όμως να κρατάει ζωντανή την επαφή της με το κοινό και τους θαυμαστές της. Η παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της θέλησε μέσα από τα social media να στείλει τις ευχές της για τη σημερινή ημέρα αλλά και το μήνυμά της για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.
«Χρόνια πολλά, καλή Παναγία, να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας! Για την υγεία όλων μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.