Μια ακόμη συγκινητική ανάρτηση – βίντεο έκανε o Γιάννης Παπαμιχαήλ, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα τουΔημήτρη Παπαμιχάηλ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο instagram, alikivougiouklakiofficial που ο ίδιος διαχειρίζεται.
Είχαν προηγηθεί ανήμερα της επετείου του θανάτου του αξέχαστου πρωταγωνιστή, δύο ακόμη δημοσιεύσειςτου γιου του στο instagram.
Στο τελευταίο βίντεο που κοινοποίησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εμφανίζεται ο ίδιος στο πιάνο να παίζει το γνωστό «Περιστέρι», σε μουσική Γιώργου Ζαμπέτα και στίχους Αλέκου Σακελλάριου, που ειχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία του 1966 «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».
«Για τα 16 χρόνια που μας λείπεις ένα τραγούδι σου από μας για σένα εκεί ψηλά. Τραγουδάει ο Γιώργος Γερωνυμάκης και κιθάρα Μιχάλης Σουρβίνος» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.