Ο Hopper του Stranger Things είναι τρελά ερωτευμένος

Ο Hopper του Stranger Things είναι τρελά ερωτευμένος

Ποια γνωστή τραγουδίστρια του πήρε τα μυαλά;

075_collin-worldpre190628_nppW3
Ήταν να μην ερωτευτεί ο David Harbour, ο αγαπημένος Hopper του Stranger Things. Τώρα που δάγκωσε τη λαμαρίνα δεν έχει κανέναν σκοπό να κρυφτεί.

Το αποδεικνύουν αυτό οι σχεδόν καθημερινές φωτογραφίες του στα media αγκαλιά με το αντικείμενο του πόθου του. Ποια κυρία όμως έφερε τον Harbour σε αυτή την κατάσταση; Πρόκειται για μία πολύ γνωστή σε όλους μας τραγουδίστρια, τη Lily Allen!

Η 34χρονη Lily και ο 44χρονος David φιλιούνται-αγκαλιάζονται όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Το ζευγάρι είναι πολύ φρέσκο και η σχέση τους έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες όταν η Allen ανέβασε μία φωτογραφία του Harbour από το Saturday Night Live στο Instagram stories της με τη λεζάντα «Mine», δηλαδή «Δικός μου»! Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει νωρίτερα καθώς οι δυο τους εμφανίστηκαν σε αρκετά event μαζί.

Η τραγουδίστρια έχει δύο κόρες την 8χρονη Ethel και την 6χρονη Marnie, με τον πατέρα των οποίων χώρισε το 2015. Η Allen είχε παραδεχτεί ότι απατούσε τον τότε σύζυγό της παίρνοντας μέρος σε λεσβιακές ομαδικές συνευρέσεις, επειδή αισθανόταν μόνη όταν αναγκαζόταν να ταξιδεύει για τη δουλειά της.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης