Πού πας Eva Mendes με το ίδιο φόρεμα;

Πού πας Eva Mendes με το ίδιο φόρεμα;

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «παρατυπίες», αυτή τη φορά όμως η Eva Mendes εθεάθη δύο φορές, και μάλιστα μέσα σε δύο μόλις 24ωρα...

Πού πας Eva Mendes με το ίδιο φόρεμα;
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «παρατυπίες», αυτή τη φορά όμως η Eva Mendes εθεάθη δύο φορές, και μάλιστα μέσα σε δύο μόλις 24ωρα, με το ίδιο ακριβώς φόρεμα. Φορώντας μία άκρως εντυπωσιακή και sexy τουαλέτα, με την υπογραφή του Versace,  η Eva Mendes  εμφανίστηκε  στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης …μην καταφέρνοντας  όμως  να καταπλήξει τα πλήθη! Ο λόγος; Μια διαδήλωση ιταλών εργαζομένων που εισέβαλαν στην πρεμιέρα της ταινίας της, «Last Night»,  εμπόδισαν την ηθοποιό να περπατήσει το κόκκινο χαλί.

Κι επειδή τέτοιο φόρεμα δεν μπορούσε να πάει χαμένο, η Eva είπε να το ξαναβάλει μόλις ένα 24ωρο μετά, στην πρεμιέρα της ταινίας, «Les Petits Mouchoirs» . Ήταν λοιπόν τέτοια η χαρά της, που δεν σταματούσε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό,  δίνοντας στην ροδακινί της τουαλέτα την προσοχή που της άξιζε! Και τελικά τα κατάφερε!

Κλείσιμο
Ας πάρουμε μια μικρή γεύση…


Μεγάλη η χαρά που κατάφερε να δείξει το εντυπωσιακό της φόρεμα!



Προσπαθώντας να μας δείξει κάθε λεπτομέρεια της εκθαμβωτικής τουαλέτας!


Και ενώ οι διαδηλωτές έχουν εισβάλλει στην πρεμιέρα της ταινίας της Mendes, εκείνη σκέφτεται πως τέτοιο φόρεμα δεν μπορεί να πάει χαμένο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης