Παίρνει διαζύγιο ο Robert De Niro

Παίρνει διαζύγιο ο Robert De Niro

Μετά από 21 χρόνια γάμου ο 75χρονος Robert De Niro και η Grace Hightower τραβούν δρόμους χωριστούς– Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Grace_-De
Είναι τόσο απρόσμενο και αναπάντεχο. Τουλάχιστον έτσι περιγράφουν τα ξένα ΜΜΕ τον εκ νέου χωρισμό του Robert De Niro και της για πολλά χρόνια συζύγου του Grace Hightower. Οι δυο τους μετά από 21 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τερματίσουν το γάμο τους. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 30 χρόνια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν παντρεμένοι αλλά από ότι φαίνεται και η επανασύνδεση δεν κράτησε για πάντα.

Η «Page Six» ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που δημοσιοποίησε την είδηση του χωρισμού. Μάλιστα άνθρωπος από το στενό κύκλο του ζευγαριού ανέφερε πως οι δυο τους πλέον ζουν χωριστά.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει και επίσημα το διαζύγιό του. Οι κακές γλώσσες άρχισαν να μιλούν για χωρισμό όταν η Grace δεν εμφανίστηκε μαζί του σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

«Ο De Niro και η Grace χωρίζουν. Στα τέλη του καλοκαιριού δεν εμφανίστηκαν μαζί σε επίσημη εκδήλωση και οι φήμες λένε ότι ο γάμος τους τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία της. Δεν είναι πάντως ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1997. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο De Niro είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία. Έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο τον Elliot ο οποίος είναι σήμερα 20 ετών και μια κόρη την Helen Grace 6 ετών.

Το ζευγάρι τελικά τα ξαναβρήκε, ανανεώνοντας μάλιστα τους γαμήλιους όρκους του το 2004. Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής όσον αφορά στη σχέση του με την Grace, αλλά και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ειλικρινείς σχετικά με την πεποίθησή τους πως ο αυτισμός του γιου τους Elliot, συνδέεται με τα εμβόλια.

Εξηγώντας πώς η Grace πιστεύει ότι ο γιος της «άλλαξε μέσα σε μια νύχτα» αφότου εμβολιάστηκε ως παιδί, ο Robert είχε δηλώσει στο Today το 2017: «Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για ορισμένα άτομα που είναι πιο ευαίσθητα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να το αντιμετωπίσει αυτό ή λένε πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα».

Κλείσιμο
Πριν την Grace o ηθοποιός είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και έχει μια κόρη, την Ντρίνα και έναν γιο, τον Ράφαελ, με την πρώτη σύζυγο του, Ντάιαν Άμποτ καθώς και δύο δίδυμους γιους, τους Τζούλιαν Χένρι και Άαρον Κέντρικ, τους οποίους απέκτησαν με το πρώην μοντέλο Τούκι Σμιθ μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο De Niro διατηρούσε δεσμό και με την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης