Μάικλ Σάνον: Ο «κακός» της «Μορφής του Νερού» αποκαλύπτει ποιον ρόλο δεν θα έπαιζε ποτέ

shape

Όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ ο Σάνον απάντησε απλά και αφοπλιστικά «Όχι»...

Δεν είναι «ξένο» για τον Μάικλ Σάνον να υποδύεται ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, αλλά υπάρχει ένας ρόλος που ορκίζεται ότι ποτέ δεν πρόκειται να παίξει, αυτόν του Ντόναλαντ Τραμπ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Playboy ο αστέρας του Χόλιγουντ δεν έκρυψε τις σκέψεις του για τον πρόεδρο της Αμερικής. Όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να υποδυθεί τον Τραμπ ο Σάνον απάντησε απλά και αφοπλιστικά: «Όχι».

«Για να μπείτε μέσα στη σκέψη του, έχετε πει ότι σας γοητεύουν οι κακοί άνδρες που υποφέρουν», ρώτησε το περιοδικό και ο Σάνον αναρωτήθηκε: «Τι εννοείται; Πώς υποφέρει;».

«Είχε τον χρόνο του», είπε ο Σάνον όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι ο Τραμπ παλεύει με τους δαίμονές του.

«Δεν χρειάστηκε καν να δουλέψει. Όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι για να γίνουν πρόεδροι των ΗΠΑ, αυτός απλώς την παραβίασε... Ο γ@@@ δεν ξέρει καν τι λέει το Σύνταγμα. Δεν έχει καμία αντίληψη της ιστορίας ή της πολιτικής ή του νόμου ή για οτιδήποτε. Έχει κλειστά μάτια και πετάει βελάκια».

Παρόμοια είναι η αντίληψη του ηθοποιού και για τους υποστηρικτές του Τραμπ αφού δήλωσε ότι «όποιος πιστεύει ότι ο Τραμπ κάνει καλή δουλειά, δεν μπορώ να έχω καμιά συζήτηση μαζί του».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Δογματικός αριστερός

Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν τα αφεντικά του στο Χόλιγουντ.

Κλασική αριστερομπουρδολογια

Το Σύνταγμα λέει για όπλα και ελευθερία του λόγου . Τι στοίχημα ότι αν τον ρωταγαν για αυτά θα ήταν έναντια και στα δυο ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης