Μπίλι Μπομπ Θόρτον – Αντζελίνα Τζολί: 16 χρόνια μετά το διαζύγιό τους μάθαμε γιατί χώρισαν

Μπίλι Μπομπ Θόρτον – Αντζελίνα Τζολί: 16 χρόνια μετά το διαζύγιό τους μάθαμε γιατί χώρισαν

«Είχαμε διαφορετικά lifestyle. Το δικό της ήταν ένα κοσμοπολίτικο lifestyle ενώ το δικό μου πιο αγοραφοβικό… Αυτός ήταν πιθανότατα ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είμαστε ακόμη μαζί», είπε ο ηθοποιός

billy-bob-thornton-angelina
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και η Αντζελίνα Τζολί υπήρξαν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της εποχής τους. Εκκεντρικοί, ταλαντούχοι και φουλ ερωτευμένοι κατέληξαν να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια γάμου το 2002.

Ο 62χρονος ηθοποιός λοιπόν στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα επεσήμανε πως οι δύο τους θα παρέμεναν ακόμη παντρεμένοι, εάν υπήρχε κάτι διαφορετικό στον χαρακτήρα της Τζολί.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ηθοποιός του Fargo σχολίασε χαρακτηριστικά: «Απλά είχαμε διαφορετικά lifestyle. Το δικό της ήταν ένα κοσμοπολίτικο lifestyle ενώ το δικό μου πιο αγοραφοβικό… Αυτός ήταν πιθανότατα ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είμαστε ακόμη μαζί».

Μάλιστα ο Θόρτον τοποθετήθηκε σχετικά με τη φήμη που ακολουθούσε το ζευγάρι για τα μενταγιόν που είχε ο ένας με το αίμα του άλλου. «Τα κολιέ ήταν πολύ απλά. “Λοιπόν ας τρυπήσουμε τα δάχτυλά μας με ένα στυλό και ας πάρουμε μία κηλίδα αίματος. Όταν θα είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο θα φοράμε το κολιέ”. Ήταν τόσο εύκολο. Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε όμως, όλοι πίστευαν ότι φοράμε έναν κουβά αίμα στους λαιμούς μας», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: 16 χρόνια μετά: Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον μιλά για τα φιαλίδια με αίμα της Τζολί και για τον χωρισμό τους
16 χρόνια μετά: Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον μιλά για τα φιαλίδια με αίμα της Τζολί και για τον χωρισμό τους


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης