Προσπαθεί να μαζέψει τα περί παιδεραστίας ο Ελάιζα Γουντ

Προσπαθεί να μαζέψει τα περί παιδεραστίας ο Ελάιζα Γουντ

Ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι στον ίδιο, ούτε υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας κάποιου τέτοιου περιστατικού

Προσπαθεί να μαζέψει τα περί παιδεραστίας ο Ελάιζα Γουντ
Σάλος φαίνεται πως προκλήθηκε μετά από μια πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού Ελάιζα Γουντ
, καθώς ο 35χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως στο Χόλιγουντ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παιδεραστίας. 

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε δηλώσεις του στη βρετανική «Sunday Times» αποκάλυψε πως οι νεαροί ηθοποιοί του Χόλιγουντ κινδυνεύουν έντονα, καθώς πολλές «οχιές» κοιτούν πως να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Είναι προφανές ότι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο Χόλιγουντ. Ήταν όλο οργανωμένο. Υπήρχαν πολλές οχιές σε αυτή τη βιομηχανία, άνθρωποι που είχαν μόνο το δικό τους ενδιαφέρον στο μυαλό τους. Υπάρχει ένα σκοτάδι κάτω από όλο αυτό. Αυτό που με πειράζει είναι ότι υπάρχουν καταστάσεις που τα θύματα δεν ακούγονται τόσο, όσο εκείνοι που έχουν δύναμη στα χέρια τους. Αυτή είναι η τραγωδία, όταν πας να αποκαλύψεις τι συμβαίνει σε αθώους ανθρώπους. Μπορεί να μιλήσουν εν τέλει, αλλά η ζωή τους έχει ήδη καταστραφεί ανεπανόρθωτα». Ο ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας: «Αν είσαι αθώος, έχεις πολύ λίγη γνώση του κόσμου αυτού και απλώς θέλεις να πετύχεις. Άνθρωποι με αρρωστημένα ενδιαφέροντα θα σε δουν ως θύμα
».

Οι δηλώσεις του κινηματογραφικού Φρόντο, ο οποίος βρίσκεται στη βιομηχανία του Χόλιγουντ από πολύ νεαρή ηλικία, δημιούργησαν σάλο στα ΜΜΕ, με τον ηθοποιό να απαντά μέσω Twitter: «Οι “Sunday Times” μου πήραν συνέντευξη για την τελευταία ταινία μου, αλλά η ιστορία πήρε εντελώς διαφορετική τροπή. Ακολούθησε μια σειρά λανθασμένων και παραπλανητικών τίτλων. Μόλις είχα δει ένα δυνατό ντοκιμαντέρ και μίλησα για λίγο με τον δημοσιογράφο για το ζήτημα αυτό, κάτι που είχε συνέπειες, τις οποίες δεν περίμενα, ούτε σκόπευα. Έμαθα το μάθημά μου. Για να είμαι ξεκάθαρος: Το ζήτημα της παιδικής κακοποίησης είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να συζητείται και να ερευνάται σωστά. Αλλά, όπως κατέστησα σαφές και στον δημοσιογράφο, δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία επί του θέματος, ούτε έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας, επομένως δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι πιο συγκεκριμένο, πέρα από τα άρθρα που έχω διαβάσει και τις ταινίες που έχω δει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης