Paul Walker: Τα «σαμαράκια» του δρόμου προκάλεσαν το δυστύχημα;

Paul Walker: Τα «σαμαράκια» του δρόμου προκάλεσαν το δυστύχημα;

Η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού υποστηρίζει ότι αυτά οδήγησαν στην εκτροπή της κόκκινης Πόρσε

Paul Walker: Τα «σαμαράκια» του δρόμου προκάλεσαν το δυστύχημα;

Τελικά τι σκότωσε τον Πολ Γούοκερ; Η υπερβολική ταχύτητα; Ο «προβληματικός» συμπλέκτης; Το οδόστρωμα; Ή τα σαμαράκια; Πολλές υποθέσεις κυκλοφορούν για το τραγικό δυστύχημα που στοίχιζε τη ζωή στον πρωταγωνιστή της ταινίας «Fast & Furious», καθώς και του φίλου του και οδηγού της κόκκινης Πόρσε, Ρότζερ Ρόντας.

Αυτή τη φορά, η οικογένειά του υποστηρίζει ότι οι μειωτές ταχύτητας, τα γνωστά «σαμαράκια», μπορεί να προκάλεσαν το θάνατό του.

Κλείσιμο


Κασκαντέρ που έχουν ειδικευθεί σε σκηνές επικίνδυνης οδήγησης, ισχυρίζονται ότι το αυτοκίνητο μπορεί να εξετράπη της πορείας του εξαιτίας των μειωτών ταχύτητας, οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους λειτούργησαν σαν επιφάνεια πάγου.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την υψηλή ταχύτητα, που λέγεται ότι έφτασε τα 150 χιλ. περίπου, υπάρχει περίπτωση να «συντονίστηκε» το αυτοκίνητο, να έχασε την πρόσφυσή του και να προσέκρουσε σε δέντρο.

Παρόλα αυτά, οι τοπικές αρχές δεν έχουν ακόμα εντοπίσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, αν και επιβεβαιώνουν ότι η ταχύτητα ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

 


Παρόλα αυτά, οι αρμόδιοι δεν έχουν ακόμα εντοπίσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, αν και επιβεβαιώνουν ότι η ταχύτητα ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον Γουόκερ να χαμογελά λίγα λεπτά πριν η Πόρσε ξεκινήσει την πορεία θανάτου.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του σε άγνωστη τοποθεσία, ενώ για η τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με λίγους φίλους και συγγενείς, ώστε να προστατευθεί η 15χρονη κόρη του ηθοποιού, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η Μίντοου είναι απίστευτα θλιμμένη, αλλά δείχνει εξαιρετικά δυνατή. Όλοι είναι έκπληκτοι με τη δύναμή της. Η οικογένειά της έχει εστιάσει σε εκείνη και την προστατεύει. Είναι τόσο δυνατή, όσο και ο Πολ και είναι ευλογία για όλους να την έχουμε κοντά μας», δήλωσε πηγή στο HollywoodLife.com.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης