Τομ Μπρέιντι: Η επιτυχία των τελικών Super Bowl οφείλεται στο σέξι ατύχημα της Τζάνετ Τζάκσον

Τομ Μπρέιντι: Η επιτυχία των τελικών Super Bowl οφείλεται στο σέξι ατύχημα της Τζάνετ Τζάκσον

«Έγινε πιο δημοφιλές το NFL» είπε ο αθλητής σε συνέντευξή του για το σκάνδαλο του  2004 

jackson_brady_timberlake_arthro
Τα σόου στα ημίχρονα των τελικών Super Bowl γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο viral, με την πρόσφατη εμφάνιση της Ριάνα, να βρίσκεται στην κορυφή των trends.

Παρόλα αυτά, το ημίχρονο του 2004, είναι εκείνο που ξεχωρίζει ακόμη και σήμερα από τα φαντασμαγορικά σόου των διασημότερων τραγουδιστών στον κόσμο.

 22 χρόνια μετά, ο Τομ Μπρέιντι, βασικός εκπρόσωπος του NFL, έρχεται να δώσει τα εύσημα σε ένα από τα δημοφιλέστερα σκάνδαλα της δεκαετίας και 
το «ατύχημα» της Τζάνετ Τζάκσον.

Κατά τη διάρκεια της performance της μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ 
ο τραγουδιστής «ξήλωσε» το επάνω μέρος του ρούχου της σταρ, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί όλο το δεξί στήθος της με ένα αξεσουάρ να καλύπτει τη θηλή.

Μπορεί αυτό να διήρκεσε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, αλλά προκάλεσε ένα διεθνές σκάνδαλο, που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μέχρι και σήμερα. 
Janet Jackson Super Bowl Incident Video (1080p HD)


Σε συνέντευξη που έδωσε στο podcast «Let's Go!» ο Μπρέιντι απέδωσε τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει πλέον το αμερικανικό ποδόσφαιρο, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια, στη σύντομη αυτή σκηνή, που παρακολούθησαν εκατομμύρια μάτια.

«Δεν είδα πολλά. Προτιμώ να μην το βλέπω (το σόου του ημιχρόνου) όταν παίζω. Θυμάμαι ότι βγήκαμε από το γήπεδο και τότε ήταν που είχαμε το "πρόβλημα με τη γκαρνταρόμπα" με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Τζάνετ Τζάκσον. Τα μέσα ενημέρωσης με ρωτούσαν γι' αυτό. Δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν. Μου έλεγαν: "Είδατε το σόου στο ημίχρονο;" και εγώ έλεγα: "Δεν είδα τίποτα". Σκεφτόμουν το παιχνίδι» ανέφερε ο αθλητής.
Κλείσιμο
Έπειτα πρόσθεσε: «Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μάθουμε τι ακριβώς είχε συμβεί, αλλά νομίζω ότι, τελικά, ήταν μάλλον καλό για το NFL, επειδή όλοι μίλησαν γι' αυτό και έφερε απλά περισσότερη δημοσιότητα για τα σόου του ημιχρόνου. Και η κακή δημοσιότητα είναι δημοσιότητα; Έτσι λένε, οπότε ποιος ξέρει;».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το αρχικό πλάνο για το σόου των δύο τραγουδιστών, ήθελε τον Τίμπερλεϊκ να κάνει αυτή την κίνηση, αλλά για να φανεί το κόκκινο εσώρουχο της Τζάκσον, όχι ολόκληρο το στήθος της.
Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου στο δικαστήριο 25χρονη που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό


Ο σεισμός της Τουρκίας άγγιξε το 12 σε ένταση - Γιατί δεν θα έχουμε τέτοια καταστροφή στην Ελλάδα

Έρχεται ξανά βαρυχειμωνιά από την ερχόμενη εβδομάδα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης