Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις απολογήθηκε για το φρικτό αστείο με την τούρτα που απεικόνιζε το πτώμα της Έιμι Γουάινχαουζ

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις απολογήθηκε για το φρικτό αστείο με την τούρτα που απεικόνιζε το πτώμα της Έιμι Γουάινχαουζ

«Η Έιμι Γουάινχαουζ ήταν ένα ταλέντο ξεχωριστό και λυπάμαι για το κακό που προκάλεσε αυτή η εικόνα», είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις του

niel-amy
Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις κέρδισε τις καρδιές του κοινού ως Μπάρνι από το «How I Met Your Mother», αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη μνήμη της Έιμι Γουάινχαουζ δεν είναι κάτι που ξεχνιέται.

Τα τελευταία 24ωρα, ο κόσμος των social media επανέφερε στο προσκήνιο το «φρικτό», όπως θα το χαρακτηρίσει και ο ίδιος ο Χάρις, αστείο, που έκανε μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας σε ένα πάρτι στο σπίτι του.

Η Γουάινχαουζ πέθανε εξαιτίας της δηλητηρίασης από αλκοόλ, στις 23 Ιουλίου του 2011, όταν ήταν 27 ετών. Λίγους μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια των ημερών του Halloween, ο Χάρις και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ, διοργάνωσαν ένα πάρτι με μία από τις πιο πολυσυζητημένες τούρτες.

Πιο συγκεκριμένα, το γλυκό «απεικόνιζε» το πτώμα της Έιμι Γουάινχαουζ. Έντεκα χρόνια αργότερα, η φωτογραφία που απογοήτευσε τους θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα.


Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο Χάρις πήρε θέση και απολογήθηκε για το «φρικτό αστείο».

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Μια φωτογραφία επανήλθε πρόσφατα από ένα πάρτι με θέμα το Halloween που είχαμε διοργανώσει με τον σύζυγό μου πριν από 11 χρόνια. Ήταν λυπηρό τότε, και παραμένει λυπηρό τώρα. Η Έιμι Γουάινχαουζ ήταν ένα ταλέντο από εκείνα που υπάρχουν μια φορά σε κάθε γενιά και λυπάμαι για κάθε κακό που προκάλεσε αυτή η εικόνα».

corpse
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης