Τα «τερατάκια» της Gaga «έριξαν» το Amazon

Τα «τερατάκια» της Gaga «έριξαν» το Amazon

Έδινε το νέο άλμπουμ «Born This Way» προς download με μόλις 99cents για τους αμερικανούς φαν της τραγουδίστριας και για μόνο μια ημέρα.

Α1: Δύσκολα ο ΠΑΟ τον Αρη
Τα «τερατάκια» της Gaga «έριξαν» το Amazon
«Κράσαρε» το Amazon μετά την επιλογή του να διαθέσει το νέο άλμπουμ της Lady Gaga «Born This Way» που κυκλοφόρησε επίσημα χθες, προς download με μόλις 99cents για τους αμερικανούς φαν της τραγουδίστριας και για μόνο μια ημέρα.

Δε μπορούσαν στιγμή να φανταστούν οι υπεύθυνοι του site ότι τα αγαπημένα «τερατάκια» της Gaga θα έσπευδαν κατά χιλιάδες να εκμεταλλευθούν αυτή τη μοναδική προσφορά.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία το site δεν άντεξε και έπεσε, με αποτέλεσε πάρα πολλοί θαυμαστές να μείνουν παραπονεμένοι. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έγραψαν θυμωμένα λόγια στο Facebook και το Twitter.

Το Amazon, λίγο αργότερα έγραψε στην σελίδα του στο Twitter: «Το site αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, σας ευχαριστούμε όμως για την υπομονή», ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά ότι το άλμπουμ κοστίζει μόνο 99cents.

Από την άλλη πλευρά, όσοι δεν μπορούσαν να περιμένουν, δημιούργησαν τεράστιες ουρές έξω από το κατάστημα Best Buy στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε η Gaga για να υπογράψει αυτόγραφα και να συναντήσει από κοντά τους θαυμαστές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης