Bridgerton: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Rege-Jean Page από τη σειρά

Bridgerton: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Rege-Jean Page από τη σειρά

Όπως έχει ανακοινωθεί καιρό τώρα, ο «Δούκας του Hastings» δεν θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Ο πραγματικός λόγος όμως, είναι διαφορετικός

Bridgerton-season_2
Η επιτυχημένη σειρά «Bridgerton» επιστρέφει αύριο στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν της, ωστόσο στα νέα επεισόδια δεν θα δούμε τον χαρακτήρα που «έκλεψε» την παράσταση στον πρώτο κύκλο.

Πριν μερικούς μήνες είχε επικρατήσει ένας μικρός χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν το δίκτυο ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Δούκα στο ιστορικό δράμα «Bridgerton», δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

bridgerton-rege

Τα «άσχημα» νέα για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή κοινοποιήθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού του Bridgerton στο Twitter, με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα της σειράς, Lady Whistledown.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμισσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε παίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton. Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου. Με αγάπη, Lady Whistledown», έγραφε η ανακοίνωση.

Από τη δική του πλευρά, ο Regé-Jean Page είχε γράψει τότε: «Ευχαρίστηση και προνόμιο! Είναι τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας, του cast, και των απίστευτων θαυμαστών της σειράς, η αγάπη είναι πραγματική και θα συνεχίσει να μεγαλώνει».
Εν ολίγοις, οι δύο πλευρές ήθελαν να περάσουν το «μήνυμα» πως ο ρόλος του Δούκα ήταν από την αρχή συμφωνημένος μόνο για τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ωστόσο, κάποια νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθοποιός αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά για διαφορετικό λόγο. Μια πηγή ισχυρίστηκε στο Page Six ότι ο Rege έφυγε στην πραγματικότητα, εξαιτίας δημιουργικών διαφορών με την εκτελεστική παραγωγό Σόντα Ράιμς και την ομάδα της.

Κλείσιμο
123brigerton


Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Ο ηθοποιός δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που σχεδιάστηκε για τον χαρακτήρα του για τη δεύτερη σεζόν, γιατί δεν θα ήταν το επίκεντρο της σειράς, όπως συνέβη στον πρώτο κύκλο».

Ο ηθοποιός αρκέστηκε την ίδια περίοδο να δηλώσει πως θέλει να επικεντρωθεί στην κινηματογραφική του καριέρα, αφού οι προτάσεις μετά τη συμμετοχή του στο Bridgerton έπεφταν «βροχή». Ακόμα κι όταν η παραγωγή του πρόσφερε 50 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο της καινούριας σεζόν της σειράς, ο Regé-Jean Page είχε πάρει ήδη την απόφασή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε την Σάκκαρη: «Είμαι περήφανος για την Μαρία, μπορεί να φτάσει ψηλότερα»

Ανοιξιάτικος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, πότε θα δούμε 23άρια

«Το ΝΑΤΟ θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την Ουκρανία» ανακοίνωσε ο Στόλτενμπεργκ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης