Κέιτλιν Τζένερ: Αντιδράσεις μετά τα μηνύματα στήριξης στο Ισραήλ - Εκτός από αντιπαθητική, είσαι και αμόρφωτη, της γράφουν

Κέιτλιν Τζένερ: Αντιδράσεις μετά τα μηνύματα στήριξης στο Ισραήλ - Εκτός από αντιπαθητική, είσαι και αμόρφωτη, της γράφουν

Το μόνο πράγμα, για το οποίο πρέπει να διαμαρτυρηθείτε, είναι η Χαμάς, γράφει σε ανάρτησή της - Δείτε τα σχόλια

keitlin-tzener__1_
Tην υποστήριξή της στο Ισραήλ εξέφρασε η Κέιτλιν Τζένερ, έξω από τον Λευκό Οίκο, όπου βρίσκονταν εκατοντάδες διαδηλωτές.

Η πρώην Ολυμπιονίκης φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να περνά ανάμεσα από το πλήθος που διαδήλωνε κατά του Ισραήλ.

Το κοινό απαιτεί κατάπαυση του πυρός στην Παλαιστίνη, ενώ σε συνεργασία με τους δημοσιογράφους ήθελαν να σταματήσει το δείπνο στον Λευκό Οίκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη που δείχνει η κυβέρνηση στο Ισραήλ.

Η Κέιτλιν Τζένερ, η οποία στο παρελθόν, είχε εκφράσει ξανά τη στήριξή της στο Ισραήλ, δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο
Σε αυτό, φαίνονται οι διαδηλωτές έξω από τον Λευκό Οίκο κι η ίδια που περνά ανάμεσά τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Είμαι ισόβιος υπέρμαχος του Ισραήλ και ατρόμητη απέναντι σε αυτούς τους δειλούς που συμπαθούν τους τρομοκράτες του HAMAS! Το μόνο πράγμα, για το οποίο πρέπει να διαμαρτυρηθείτε, είναι η Χαμάς! Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτοί δεν είναι ειρηνικοί διαδηλωτές».


Η Κέιτλιν Τζένερ αναδημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter. Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, με τους περισσότερους από το κοινό της να τη ρωτούν «πόσα χρήματα της έδωσε το Ισραήλ για να τα πει όλα αυτά;».

Άλλοι της επισημαίνουν πως δεν γνωρίζει τίποτα από ιστορία, ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αντιπάθειά τους απέναντί της. «Εκτός από ενοχλητική, τελικά είσαι και αμόρφωτη», της γράφουν.

τζενερ_2
τζενρ2_2
τζνε_2
τζςεεε_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης