ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Lady Gaga: Θέλει να δουλέψει με τον Tom Hanks και τη Meryl Streep

Lady Gaga: Θέλει να δουλέψει με τον Tom Hanks και τη Meryl Streep

H 35χρονη τραγουδίστρια που κάνει σημαντικά βήματα στην υποκριτική, θεωρεί τους δυο ηθοποιούς τους καλύτερους όλων των εποχών – Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Al Pacino και άλλους αστέρες του Χόλιγουντ

lady_gaga
H Lady Gaga έχει ήδη δουλέψει με μερικούς από τους πιο αγαπημένους της και διάσημους ηθοποιούς στην τελευταία της ταινία «House of Gucci» και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Αν και η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ridley Scott έχει λάβει διφορούμενες κριτικές, η ερμηνεία της Lady Gaga ως Patrizia Reggiani φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μάλιστα, απέσπασε και την πρώτη της διάκριση, το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Βραβεία της «Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης».

H ίδια μιλώντας στο «Entertainment Tonight» για τον ρόλο της αποκάλυψε με ποιους ηθοποιούς θα ήθελε να δουλέψει στη συνέχεια της καριέρας της.

«Είναι τόσοι πολλοί οι ηθοποιοί που θα ήθελα να συνεργαστώ. Ο Al Pacino είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Είμαι περήφανη που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της: «Ήθελα να δουλέψω με τον Jared [Leto] με τον Adam [Driver] τον Jeremy Irons. Ήθελα να δουλέψω και με τη Salma [Hayek]».



Θέλει να δουλέψει με τον Tom Hanks και τη Meryl Streep
Όσο για το μέλλον και την καριέρα της στην υποκριτική, η Lady Gaga αποκάλυψε: «Πρέπει να πω ότι θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Tom Hanks. Πιστεύω πως είναι ένας από τους πιο εξαιρετικούς ηθοποιούς όλων των εποχών».

Η βραβευμένη με Όσκαρ (για το τραγούδι στην ταινία «A Star is Born») και Grammy καλλιτέχνιδα, είπε πως ένας ακόμη κρυφός πόθος της για συνεργασία, είναι και η Meryl Streep. «Είναι η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός όλων των εποχών. Η δέσμευσή της στον ρόλο της είναι απαράμιλλη. To ίδιο ισχύει και για την Glenn Close», είπε η 35χρονη Gaga για τα ινδάλματά της στον χώρο της υποκριτικής.

Τρελάθηκε  ο Ιταλός πατέρας της με τον Pacino
Η Gaga μιλώντας για τον ρόλο της στην ταινία εξομολογήθηκε πως οι γονείς της, πέταξαν από την χαρά τους όταν έμαθαν πως θα δουλέψει με τον Pacino. «Δεν είχα ακούσει ποτέ τον πατέρα μου να… ουρλιάζει από τη χαρά του, ακούγοντας ότι θα δουλέψω με τον Pacino. Ο Ιταλός πατέρας μου τρελάθηκε τελείως. "Πατσίνο; Πατσίνο; Όχι! Στέφανι!" Ήταν τόσο ενθουσιασμένος, η μητέρα μου ήταν ενθουσιασμένη, η αδερφή μου ήταν ενθουσιασμένη, όλοι στην οικογένειά μου ήταν ενθουσιασμένοι», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του «Bad Romance» για να συνεχίσει: «Ήταν ένα τόσο μεγάλο προνόμιο».

Κλείσιμο


Στάζει μέλι για τον Bradley Cooper
Η Gaga πολύ συχνά μιλάει με λόγια αγάπης για τους συναδέλφους της. Μάλιστα αποκάλυψε πως για τον ρόλο της της στο «House of Gucci» ρώτησε τη γνώμη του Bradley Cooper.



«Ο Bradley Cooper πίστεψε σε εμένα για τον ρόλο της Άλι Μέιν στο A Star Is Born. Ήταν η επιτυχία της καλλιτεχνικής μας συνεργασίας που με οδήγησε εδώ που βρίσκομαι τώρα. Έχω εμπιστευτεί τον Bradley για χρόνια και πάντα εκτιμούσα την υποστήριξή του και τις συμβουλές του, τις σκέψεις του για τις μελλοντικές μου προσπάθειες», είπε η Gaga.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης