Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε χθες μέσω twitter ότι από την επόμενη εβδομάδα θα γράφει μια στήλη αποκλειστικά για τη μόδα στο περιοδικό V
Της αρέσει να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Αλλοτε με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και άλλοτε με τα προκλητικά ρούχα που φοράει. Αυτή τη φορά η Lady Gaga είπε να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά της παγκόσμιας show biz και να ασχοληθεί με την μόδα και μάλιστα… εγγράφως.
Η Gaga ανακοίνωσε χθες μέσω twitter ότι από την επόμενη εβδομάδα θα γράφει μια στήλη αποκλειστικά για τη μόδα στο περιοδικό V.
Μάλιστα η τραγουδίστρια ζητά από τους fans της να αναλάβουν την εικονογράφιση του άρθρου. Μέσα από το διαγωνισμό «Drawn This Way» θα αναδειχθεί ως νικητής -από την ίδια την Gaga- εκείνος που θα στείλει την καλύτερή της φωτογραφία/εικόνα/εικαστική ιδέα. Το πρώτο τεύχος με άρθρο από τη Lady Gaga θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου.
Οι φωτογραφίες είναι από την τελευταία φωτογράφηση της Gaga για το περιοδικό V.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή