«Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς προσθέτοντας πως «με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πως θα συνεχίσω τη ζωή μου… Εννοείται πως θέλω να φτιάξω τη ζωή μου» πρόδωσε, επίσης, ο τραγουδοποιός προσθέτοντας πως «μπορεί και πολύ σύντομα».
«Εγώ πιστεύω πως χωρίσαμε για εξωτερικούς παράγοντες, ενώ η Φωτεινή πιστεύει για εσωτερικούς. Έτσι πιάσαμε όλο το φάσμα. Πάντα είναι δύσκολος ένας χωρισμός αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ ωραία τώρα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς!
Όσον αφορά την σχέση με το παιδί του μετά τον χωρισμό, ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραδέχθηκε πως «το φυσιολογικό είναι να βλέπεις το παιδί πιο σπάνια μετά τον χωρισμό αλλά τα έχουμε βρει με την Φωτεινή, δεν είχαμε πρόβλημα. Μια χαρά είναι όλα».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.