Θύμα χάκερ έπεσε ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη, απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο χάκερ είχε πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή και έκανε περίεργες αναρτήσεις, ενώ είχε πρόσβαση και στις πιστωτικές κάρτες τόσο του τραγουδιστή όσο και στης γυναίκας του.
Ο Χρίστος στην αρχή δεν έδωσε βάση, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε συνεργάτης του όπου έβλεπε περίεργες αναρτήσεις για κυκλοφορία νέου τραγουδιού και τότε θέλησε να ενημερώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος έψαξε το θέμα και αντιλήφθηκε ότι ο χάκερ τον έχει χρεώσει με 1500 ευρώ.
«Χάκαραν τo e-mail μου, που ήταν συνδεδεμένο με τα προσωπικά μου social media και δύο πιστωτικές κάρτες τη δική μου και της γυναίκας μου. Το λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα της τράπεζας που στάλθηκαν στο κινητό μου. Σκέφτηκα πως ήταν σφάλμα από το σύστημα του πιστωτικού καταστήματος» δήλωσε στην espresso ο τραγουδιστης.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.