«Είμαι σε απόγνωση. Έκλεισα έναν χρόνο στο κελί. Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατούν ακόμα φυλακισμένο. Διαπιστώνω τρομερή εμπάθεια». Με αυτά τα λόγια ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε την κατάστασή του, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται.
Ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε πως έχει ήδη κλείσει το θέμα του χρέους του, καθώς έχει προσφέρει στο κράτος κτίριο το οποίο έχει στην κατοχή του, που η αξία του αποτιμάται στα 20 εκατ. ευρώ. «Έχει ήδη κλείσει το θέμα του χρέους μου. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μπορώ να απελευθερωθώ», δήλωσε, ενώ αναρωτήθηκε γιατί λόγο θεωρούνται ύποπτοι φυγής αυτός και η αδερφή του.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.