«Πάσα» από φυλακή σε φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς

«Πάσα» από φυλακή σε φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς

Ο επιχειρηματίας μόδας με τα χρέη των 7,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο θα μεταφερθεί τελικά στις δικαστικές φυλακές Μαλανδρίνου.

«Πάσα» από φυλακή σε φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς
Στις δικαστικές φυλακές του Μαλανδρίνου μετάγεται ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, παρά τη ρύθμιση οφειλών του προς το Δημόσιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες των δικηγόρων του, να παραμείνει ελεύθερος.

Πάντως, σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα του για άρση ή αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από τη συμπλήρωση των 30-60 ημερών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Λάκης Γαβαλάς, που χρωστάει συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη για τρίτη φορά με τη διαδικασία του αυτόφωρου για το ποσό των 150.000 ευρώ, και αποτελεί τον μοναδικό από τους 155 συλληφθέντες που οδηγείται σε κελί.

Κλείσιμο
Ύστερα από  τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και Χαλκίδος, ότι δηλαδή, οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατούμενους, παρά μόνο στις... τουαλέτες, ο κ. Γαβαλάς επρόκειτο να οδηγηθεί στις φυλακές της Άμφισσας, πράγμα που δεν κατέστη δυνατό και γι' αυτό μεταφέρεται τελικά στις φυλακές της Ορεινής Φωκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης